Mitől féltek a legjobban?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 10:14
2/15 anonim válasza:
Nekem van egy visszatérő rémálmom... futok egy alagútban, egy nő üldöz mennyaszonyi ruhába van öltözve, nagyon kell futnom különben utolér és az alagútnak sosincs vége.
Nem tudom mit jelenthet, de ez nagyon rémisztő.
3/15 anonim válasza:
Ha elveszítem valakimet. Vagy nem érem el azt amit szeretnék. De a pókoktól, bogaraktól, rovaroktól is.
5/15 anonim válasza:
fizikailag v. lelkileg? azt azért határozd meg
Lelkileg attól hogy a gyerekemnek vmi baja lesz és a haláltól
Amúgy a pókoktól (undorodom) és a kutyáktól (félek, hogy megharap)
7/15 anonim válasza:
Allatok kozul tartok a kutyaktol, de mar nem annyira, mint regen (kezdem legyozni ezt). Ha targyat kerdezel, akkor nem szeretem nagy kesek kozelseget.
9/15 A kérdező kommentje:
A 16.00-ás nagyon szánalmas, de sajnos itt is mint minden fórumon megfordulnak az átlagnál kevesebb inteligenciával rendelkezők is. Még szerencse, hogy rátok akik értékes válaszokat adnak, mindig számíthatok.Nagyon szépen köszönöm az összes válaszolónak.
2010. ápr. 5. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!