Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert nezzuk le a muszlimokat?

Miert nezzuk le a muszlimokat?

Figyelt kérdés

Anyam apam magyar , anyam megis ugy elt mint egy muszlim....

Apam dupla es tripla eletet elt , kontrollalta anyam engem es az anyagiakat....

A ferjem meg hazudott , atvert , kiforgatott es megcsalt ....

Ö is magyar ... feltekenykedett , követett nem beszelhettem senkivel ....

Ennel szazszor normalisabb muszlimok is vannak ...

De ha muszlim teszi ugyanazt akkor azzal magyarazzuk h muszlim ....

Helyenvaló ez?

2016. márc. 26. 23:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Mert elözönlik európát és féltjük az életünket, plusz ahogy viselkednek... Meg mert közülük kerülnek ki a terroristák. Sajnos a negatív oldalukat látjuk csak.
2016. márc. 26. 23:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem nézem le őket, csak igen távol állnak tőlem. A vallásuk, a szokásaik stb. egyszerűen nagyon mások.
2016. márc. 26. 23:14
 3/11 anonim válasza:
18%
Attól még nem lesz rasszista vki, mert olyan tényeket közöl, hogy az öngyilkos terroristák 80% muszlim, sokkal nagyobb náluk a hajlam a radikalizálódásra, ill. hogy nagyon nagy veszélyt jelent az integrálásuk az európai kúltúrába.
2016. márc. 26. 23:26
 4/11 anonim válasza:
30%
Németországban, Svédországban, Ausztriában, stb. is biztos keresztény, európai emberek erőszakoltak nőket, ill. tépték le róluk a szoknyát meg a bugyit...többet nem is fűznék a muszlimok nőkhöz való viszonyához.
2016. márc. 26. 23:35
 5/11 anonim válasza:
72%

Az én édesapám arab és muszlim is, ezáltal félig én is arab vagyok (de nem muszlim), és nyilván elfogultabb vagyok velük szemben, mint más emberek, DE azért van egy határ.

Egy az, hogy az egész menekültes-vándorlós-Iszlám államos-robbantgatós történet előtt is pfujoltak az arabokra, az iszlámokra, mindent amit a TV leadott azt elhitték az emberek és iszonyatosan előítéletesen álltak hozzájuk, holott fogadni mernék egy arabot sem ismertek személyesen. De egyszerűbb volt gyűlölködni, mert fúj más a bőrszínűk, fúj más a vallásuk és a világról kialakított nézetük stb stb. Az ilyen embert csak szánni tudtam. Én sem értek egyet maga a vallással, hogy a nő alsóbbrendű, csadort kell viselnie, be kell öltözni, minden meg van kb tiltva. Apukám szerencsére semmit nem tart ezekből, annyit max hogy nem eszik disznóhúst, azonkívül semmiben nem korlátozz minket. És általa sok más arab férfit és nőt is megismertünk és bizony semmi gond velük, teljesen normálisak. Szóval nem értem miért kell egyből fenntartásokkal kezelni őket, mert nem mind egyforma, ahogy a magyarok közt se. Ismerek én olyan magyar pasit, aki rosszabb, mint 2 muszlim arab…

Egyértelmű, hogy most mindenki még jobban ugrik a témára, amióta robbantgatnak és mészárolnak ezek az elborult elméjűek, ezzel egyet is értek, és nem vagyok annyira elfogult, hogy mindenáron védjem őket, én csak azt védem, aki nem ilyen. Aki származása és vallása ellenére normális, ám mégis leszólják. Az is köztudott, hogy a terroristák nagyon nagy része muszlim, ők tényleg elhiszik, hogy Allah nevében teszik, amit tesznek és hogy milyen jól teszik. Hát kívánom nekik én is tiszta szívből, hogy a pokol legsötétebb bugyrában rohadjanak meg. Nem értem mire jó, hogy saját magukat robbantgatják fel, ezzel megölve rengeteg ártatlan embert. Na az én szememben ezek állatok maximum, embereknek semmiképp nem nevezném. Tehát ezzel a résszel én is egyetértek.

A menekültekre nem térek ki, mert az egy külön téma, amit nincs kedvem boncolgatni, a lényeg, hogy rengeteg dolog lett felfújva és kreálva, amiknek a fele sem volt igaz, utólag kerültek elő a dolgok, hogy jaaa ez az erőszakolás már 3-4 éve történt, de nem baj, mi a menekültekre fogtuk, a sok birka meg úgyis elhiszi. Hagyjuk inkább, ez már csak ilyen.

Nagyon rövidre fogva ennyi, amit mondani szerettem volna, mindenki azt hisz és gondol, amit akar. Bár azért szerintem valamelyest köztudott, hogy a magyarok elég fajgyűlölőek. Ezt azért utálom, mert cigány, ezt azért mert arab, fúj hülye szlovákok stb stb.

2016. márc. 27. 00:28
 6/11 anonim válasza:
Te meg a hülye magyar nő vagy, aki ezt hagyta. Mégsem kezdem el azt mondani egy esetből, hogy akkor a muszlimok okosabbak.
2016. márc. 27. 08:59
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Az emberek nagyon keveset tudnak az iszlámról, azt is rosszul. A többi egyszerű előítélet, csak most épp mindez a muszlimokra hárul. Nem is olyan rég még a nyugatiaktól kellett félni, akik vesztünkre törekednek, pár évtizeddel később meg már hozzájuk tartozónak valljuk magunkat...
2016. márc. 27. 09:42
 8/11 anonim ***** válasza:
15%
népszokásuk h élő pajzsnak használják a civileket, aztán a gyerekeik holttestét kampánycélra használva viszik az újságírók elé
2016. márc. 27. 18:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Enyhén kis tudatlanságra vall a magyarokkal párhuzamot vonni. :D

Egyébként meg mindenki idegenkedik, tart egy a sajátjától eléggé eltérő kultúrától.

2016. márc. 27. 20:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Rossz és manipulatív a kérdésed. Én nem nézem le a muzulmánokat.

Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy az EU szigorú törvényei annyi mindent írnak elő az állampolgároknak, hogy sokezer oldal jogi anyag elolvasása után sem érek a végére, de amikor megindult a tömeges vándorlás a nagyon rossz életkörülmények miatt távoli országokból, akkor hirtelen semmilyen törvény, szabály nem vonatkozott az ide-oda vándorlókra.

Aki valóban menekült, annak segíteni kell, itt nincs probléma. Csakhogy amikor megjelenik héhány hónap alatt több százezer ember, akik nagy része eldobálta, megsemmisítette az iratait, hazudik minden személyes adatát illetően, majd elvárja, hogy eltartsák, amikor semmilyen adatot nem szolgáltat magáról az mindennek a teteje.

Próbálj meg magyar állampolgár létedre akár egy útlevelet kérni, úgy hogy másnak adod ki magad. Hazudj az életkorodról, hazudj a nevedről, a képzettségedről, a születési helyedről. Ezért egy felfüggesztett szabadságvesztéssel foggal jutalmazni. Rájuk viszont hirtelen semmi sem vonatkozott, pedi régóta zajlik ez a folyamat. Az ujjlenyomatot nem is említettem, amely minden EU útlevélhez kötelező már, rájuk természetesen ez sem vonatkozik.

Amikor van energia üldözni a gyorshajtókat, a füvezőket, többtízezer hivatalnok ellenőrzi az állampolgárok ezerféle módon a magyar állampolgárokat (hasonlóképpen a többi uniós országhoz), akkor hogy nincs ember arra, hogy leellenőrizzék legalább tolmáccsal és szakértőkkel, hogy egy belépő ember nem összevissza hazudozik-e éppen magáról. Pl. egy arab tolmács könnyen megtudhatja, hogy egy magát arab anyanyelvű szír földrajztanárnak kiadó ember tud-e arabul, tud-e bármit az állítólagos szülővárosáról és a földrajzot ismeri-e. Stimmel-e az életkora az orvosi vizsgálat alapján?

Ha nem, akkor legyenek olyan drágák ugyanúgy büntetni a csalót, mintha én csalnék a hivatalos szervek eljárásában.

2016. márc. 28. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!