Miért fogadta el a Kossuth-díjjat Nemes Jeles és Röhring?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. Elfogadták a jelölést és az azzal járó pénzt, majd elmentek és mosolyogva átvették a díjjat, kezet fogtak a miniszterekkel és utána elmentek tüntetni azok ellen, akiktől a díjjat ás a pénzt kapták. Arról nem is beszélve, hogy a film elkészítésére is onnan kapták a pénzt. Néhány hete még jó pofiztak és szelfiztek Andy Vajnával, aki tudtommal kormánybiztos. Egyszerűen képmutató és undorító. Vagy a zsidóknál csak a pénz számít, mindegy honnan és kitől jön?2016. márc. 15. 21:21
1/8 anonim válasza:
Régi iránymutatás: a pénzt fel kell venni. Másrészt az állami kitüntetést az államtól kapták, hiába a kormány képviselői adták át. Az államba pedig mindenki beletartozik, az ellenzék is. Harmadrészt a film elkészítéséhez szükséges pénzt nem teljes egészében kapták Andykától (a mi adónkból !!), hanem csak egy részét. Negyedrészt, lehet nyálasan irigykedni a tehetségre, de azt csak a tehetségtelenek teszik.
2/8 A kérdező kommentje:
És a Kossuth-díjjal jár a közös szelfizgetés is Andy Vajnával meg az asszonykájával?
2016. márc. 15. 21:34
3/8 anonim válasza:
Ez szerintem is képmutatás, de Röhrigben, aki az Oscar gálát is bolondokházának titulálta, miután persze azért vigyorogva szelfizett néhány sztárral, nem csalódtam.
4/8 anonim válasza:
Ne keverd a fogalmakat!
A díjat MUNKÁSSÁGUKÉRT kapták, (öregbítették az ország hírnevét), tüntetni viszont ELVEIKÉRT mentek!
Nekme más kérdésem van: mi az a magasfokú, különleges tett, amivel lovasíjász érdemel ki kitüntetést?
5/8 anonim válasza:
4
Mi köze Nemeséknek A lovasíjászhoz?
6/8 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogy a kormány miért fogadja el az EU pénzét, ha itthon állandóan uszít ellene. Romáknál a pénz diktál. Ami pedig a filmet illeti, minden bunkó fogja be és örüljön, hogy most kivételesen pozitív dolog miatt beszél a világ Magyarországról.
7/8 anonim válasza:
Tüntetni pedig mindenki elmegy a kormány ellen, aki kicsit is értelmes. Vagy legalább lélekben ott van.
8/8 anonim válasza:
6
És ha a kormány képmutató, akkora az legitimizálja Nemesék képmutatását?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!