Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem hoznak arra valami...

Miért nem hoznak arra valami szabályt, hogy nagy tömegben, utcán ne lehessen dohányozni? Illetve olyat, hogy munkahelyeken a személyzeti dohányzót dohányos ember takarítsa?

Figyelt kérdés

Nagy tömegben azért is gáz - fesztiválok, szabadtéri rendezvények, vásárok , mert könnyen megégethet az égő cigi másokat, ha a dohányos lent tartja kezét, akkor gyerekeket például. (Volt rá eset baráti körökben, azért mondom.) Ráadásul egy csomó olyan ember is kénytelen cigifüstöt lélegezni, aki nem is akar, mert nem dohányos vagy gyerek.

Amikor megyünk az utcán, és az előttünk lévő szívja-fújja. Hát, az fantasztikus! (ez szarkazmus)

Ha a buszmegállóban nem gyújtanak rá, fél lépéssel arrébb viszont igen, és a szél ugyanúgy arra fújja a füstöt, aki azt kerülni próbálná. Mondanátok, hogy legyek elnéző a dohányosokkal, ők velem sose azok, odaáll mellém, és ott szívja. Ha meg merem említeni, hogy zavar a füst, akkor én vagyok a nagyon bunkó, és "nem az enyém az utca". A dohányzás nem létszükséglet. Ha eszik vagy iszik valaki mellettem, az nem zavar. Asztmásként viszont különösen érzékenyen reagálok a cigifüstre. Nem azt mondom, hogy minden dohányos bunkó, de nagyon sokan magasról tesznek arra, hogy zavarhatnak másokat.

Alkoholt nem lehet az utcán inni, pedig szerintem egy sört ivó ember kevésbé zavaró, mint egy dohányzó. (Mondjuk buszra várva) És egy csomó dohányos még köpköd is. (Nem a részeg tántorgókról beszélek.)

2016. márc. 15. 11:35
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én dohányos vagyok, és időnként engem is nagyon zavar pár bunkó ember, legyen nála cigi vagy sem. Pl amikor én direkt méterekre elkerülöm a pici gyerekeket, nehogy beleugorjon az égő cigimbe, anyuka kezében meg ott ég a bagó és fújja a gyerekre telibe.. Vagy ne adj isten már két órája úton vagyok haza és a vonat után rágyújtok amíg várom a buszt, betartva az 5 métert elvégre nem tudhatom ki kap rohamot tőle v ki beteg, de mégis beszól pár nyugger h mekkora szemét vagyok, csak mert feléjük fújja a szél a füstöt. Ha meg ne adj isten nagy tömegben kell eljutnom a kukáig hogy elnyomjam a csikket, mivel nem dobom el soha a nagyvilagba csak ugy, na olyankor en vagyok az antikrisztus kb. Jo lenne amugy ha latnad mindket oldalt, es nem altalanositanal, aki bunko az bunko, tok mindegy h cigizik e melle vagy sem. En latom a te szemszogedet is, mivel a testverem asztmas, tudom mivel jar. Es bocsi na a paraszt dohanyosok neveben.
2016. márc. 17. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!