Az emberek a munkahelyeken manapság miért kérdezősködnek annyit a másik ember életéről?
én csaj vagyok (22 éves) és kb minden második nő megkérdezte a munkahelyen van-e barátom.
Idegesitőnek tartom, mert a mai világban az emberek többsége valami borzalmas perverziónak vagy depressziónak tartja azt ha valakinek nincs párja.
vagy azt gondolják magukban hogy nem szereti a szexet.
Nem értem miért kell igy beleturkálni a másik életébe.
és amikor azt mondtam hogy nincs akkor ugy néznek rám mintha ciki lenne, hogy nincs.
Pedig alig van a világon pár normális férfi. a többség csak a szexre hajt.
ja és akkor ha valakinek nincs párja akor az már ciki meg unalmas alak. és ez nem csak a munkahelyen van igy hanem mindenhol.
miért kezelik ezt igy és miért érdekli őket a mások magánélete? olyan mintha élveznék ha tudják mások magánéletét.
Mert magyarországon mindig is divat volt mások magánéletében turkálni. (Nyugaton ilyen nincs, a magánéletröl - meg a fizetésröl - kérdezni a legnagyobb fokú illetlenség).
A legegyszerübben úgy lehet leállítani az ilyeneket, hogy csak annyit mondasz, ez magánügyed, nem tartozik rá. (Az nem jó válasz, hogy van vagy nincs, mert akkor megy tovább a pletykázás, kikérdezés.
Sokak kíváncsi természetűek, szeretnek kérdezősködni, mindent tudni akarnak, hogy utána pletykálhassanak és képbe legyenek a körülöttük levőkkel.
De persze nem mindenki ilyen, engem is zavar sokszor ha kíváncsiskodnak, de vannak akiknek nem tárom ki a dolgaimat, van akinek kicsit.
Én 1 hónapig hallgattam a melóhelyemen, hogy miért nincs bnőm, miért nem keresek már egyet, ketten könnyebb, miért nincs utált anyósom, mikor fogok házasodni stb. stb. stb.
Szóval nem csak nálatok van ez.
26F
Jobb, ha ehhez hozzászoksz, mert ez sajnos igy van.Mikor én is bekerultem a munkahelyemre, tolem is kérdezgettek, sot azt is megkérdeztek, hogy volt e már.Meg hogy nezett ki a farka, ilyesmik.Aztan meg keriteni is akartak nekem, mert mi az hogy nincs.
Egyreszt en ugy gondolom , ok tenyleg azt hiszik, hogy ez beszedtema, simán beszeltek ok is olyasmikrol, ami sztem sok.Masreszt meg vannak emberek, akik szeretik felmérni a masik eletet, aztan mehet rola a pletykálkodas.Szerintem ez amiatt is van mert unalmas, ingerszegeny eletuk van.
Ez ilyen es igy van
Ha nem mondasz semmit az is gaz merz akkor meg koltenek :(
Sokan a sajátjukkal sem tudnak mit kezdeni, ezért
a, <rosszabbik változat> terepszemléznek, hogy van-e nálánál szerencsétlenebb élethelyzetű, akit ki lehet figurázni;
b, <jobb verzió> így próbál tanulni, segítséget kérni rejtetten egy kívülállótól, mert az ő kapcsolatában gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!