Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elmehet attól az életkedvem...

B3gott3n kérdése:

Elmehet attól az életkedvem hogy megnéztem egy videót?

Figyelt kérdés
Itt a link a videóhoz [link]

2016. márc. 14. 00:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én ezen nem is csodálkozom.
2016. márc. 14. 01:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elkéne ott valaki, aki rohadt gyorsan rendet csinál egy szögekkel kivert buzogánnyal...
2016. márc. 14. 01:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Látszik az arcuk...Felelősségre lehet vonni őket.
2016. márc. 14. 02:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Lányok körében manapság nem szokás felöltözni?
2016. márc. 14. 02:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja amúgy ettől ment el az életkedved? :D óvatosan internetezz akkor.
2016. márc. 14. 02:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Tekintve hogy gyerekkoromban hasonló cipőben jártam, ténylegesen átérzem a kislány helyzetét...
2016. márc. 14. 10:15
 7/12 anonim ***** válasza:
LOL! Engem is sokszor b**sztattak az osztálytársaim, alsóban nagyon durva dolgok történtek velem is (elvileg a kerület egyik legjobb iskolája...), de így a földre még nem kerültem. Nekem ettől nem ment el az életkedvem, valószínűleg dafke felsegíteném a földről, a riherongy k***vák meg röhöghetnek tovább.
2016. márc. 14. 22:00
 8/12 anonim válasza:
Hat most az enyemet is elvetted...
2016. márc. 15. 01:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Kristóf te megnézted egyátalán ?

Hát igen, ez az emberiség, egyre rosszabb mindenki csak a menő cucc, meg az elektronika. Az lyen selejt embereket sem szabad megnevelni, régen az ilyen embereket vasbakancsba jól oldalba rúgta 2x az apjuk, de legalább tisztességes ember vált belőlük. Komolyan 10-ből 7 mai gyerek ilyen, és nem kell itt már cigányozni/négerezni se, mert még talán a fehér ember undorítóbban csinálja, mert azért teszi mert nincs ilyen-meg olyan telefonod, géped.

2016. márc. 15. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:
A színesek között is vannak rendesek, nem a rassz számít. A kékvérűek szeretnek elszállni maguktól.
2016. márc. 16. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!