Mi álmaid uticélja?

Figyelt kérdés

Mi az a hely ahová legszívesebben elutaznál?

kort és nemet írjatok:)

16/f

2016. márc. 6. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Igazából nincs. A világ teli van szép helyekkel és bárhová elutaznék bármikor. De az élet sajnos nem csak a szórakozásról és az álmokról szól.

De mindenért tenni kell.

2016. márc. 6. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretek utazni, de ha menni kell, akkor az ókori emlékek érdekelnek, szóval egyszer elmennék Görögországba, Egyiptomba vagy Közel-Keletre ha egyszer nyugisabb lesz a helyzet arra és marad valami belőle.
2016. márc. 6. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyebek mellett Ausztráliába és Japánba nagyon szeretnék egyszer eljutni.
2016. márc. 6. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Sorry,

40/f

2016. márc. 6. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Magyarországtól keletre még nem voltam (sőt nagy magyar létemre még Erdélyben se sajnos).
2016. márc. 6. 20:16
 6/9 A kérdező kommentje:

utolsónak:)..:

én kétszer voltam erdélyben,

először Mezőség és Kalotaszeg köztársaság

másodszor székelyföld ott a gyergyói-rész és ennek a sugara:) az ottani emberek és a táj felbecsülhetetlen:)

2016. márc. 6. 20:28
 7/9 anonim válasza:

Olaszország és Japán *---* A barátommal természetesen <3

16/L :D

2016. márc. 6. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Én meg voltam: Görögországban, Olaszországban, Svájcban, Németországban, Ausztriában, Romániában, Horvátországban, Szerbiában, Bulgáriában, Szlovéniában. Angliát és Törökországot kihagytam. Sajnos Ciprust és Csehországot is. Franciaországban, Lengyelországban és Szlovákiában szinte 1-2 óránál többet nem, ezért nem is írtam.

De ha beterveznék valamit az vagy Spanyol, Francia vagy Norvég lenne, ami új.

Bár én elvagyok inkább a tengeren. Jól megvagyok Európában. De Ausztrália, ill. Japánhoz hasonló kultúrák és egy két Amcsi hely azért még megnézhető volna.

2016. márc. 6. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Liechtensteinbe mennék szívesen: kicsi, érdekes ország, kevés emberrel.
2016. márc. 6. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!