A ti környezetetekben mennyire elterjedt, hogy az emberek nem fújják ki az orrukat, hanem szipognak?
Óóó hogy mennyire idegesítő, és undorító szokás ez. De mielőtt valaki azt írná, hogy
"na igen, a magyarok már csak ilyenek" na azok ellátogathatnak Thaiföldre, Kínába, Vietnámba, de akár Angliába is. Az angolok szipognak, krákognak, felszívják-kiköpik..Undorító. A thaiak, kínaiak meg minden takargatás nélkül könyékig turkálnak az orrukban és bányásznak.. Nem is olyan régen utaztam kínai metróban ami dugig volt tömeggel. Nem tudtam hova nézni, hogy ne egy orrturkáló mutatványát nézzem. Kétszer is le kellett szállnunk, mert már hányni akartam..
Amerikaban illetlenseg tarsasagban orrot fujni. Azt csinaljak helyette szipognak es majd a mosdoban fujjak ki az orrukat vagy olyan helyen ahol nem latjak masok.
En nem szoktam zavartatni magam :D Ha kell akkor kifujom, nem varom meg ameddig magatol folyik ki az orromon a takony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!