Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért érdeklődök nemzetközi...

Miért érdeklődök nemzetközi kapcsolatok és diplomácia iránt?

Figyelt kérdés
Valaki tudna segíteni egy frappáns válasszal? Pályázatot írok éppen angolul és kaptam egy ilyen kérdést. Abban biztos vagyok, hogy érdekel a dolog, mármint a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok, csak nem tudom, hogy miket lenne érdemes beleírni. Persze ez relatív, hogy kit miért érdekel, de azért valaki tudna ötleteket írni? Elég címszavakban vázlatszerűen leírni, hogy mit lenne fontos beleírni. Előre is köszönöm !!

2016. febr. 27. 23:49
 1/5 anonim válasza:
Amerikai ösztöndíj?! :DDD
2016. febr. 28. 13:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen
2016. febr. 28. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
40%

Something like this might help to contribute to your victory. Fell free to re-phrase all or parts of it:

The theory behind the relationships between high authoritative figures of global power posses a fresh and compelling interest in me. To be able to learn about the contemporary international system, will help me to establish a more structured and knowledgeable opinion on the world issues and interlinks, preparing me for a career on an international level.

I have always wanted to understand more about the world - not about its physical form or its surface, but about the people in it and the reasons why we have come to live the way we do - the reasons for conflict, government decisions and economic developments.

2016. febr. 28. 18:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm !! :)
2016. febr. 28. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon szivesen

Remelem segit az osztondijhoz :)

2016. febr. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!