Gáz ha ilyet teszek?

Figyelt kérdés

Unokatestvéremnek lesz az esküvője, de úgy érzem,nem szetetnék " egyedül" menni. Jelenleg nem élekpárkapcsolatban és jó lenne valakvel menni nem csaka családdal.

De mot mondanék nekik a barátnőm,aztán érdekes módn soha nem látják többet?

Munkatárs? De az meg mitkeresne egy idegen esküvőjén vagy egy családi eseményen..

Az unkabáttyámnak sincs barátnője de ez sem vigasztal..

[link]

Szerintetek mit tegyek?

2016. febr. 20. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem menj a családdal és kész. Lesz ott elég vendég, minek melléd egy ismeretlen.
2016. febr. 20. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Egy barátnő, ennyi, nem kell ezt túlragozni, tavaly a mi esküvőnkön is volt igy egy "pár".

Csak ne felejts el előre szólni, hogy te hozol magaddal még egy vendéget.

2016. febr. 20. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Eltévesztetted, ez nem a humor kategória :D

De ha komoly lenne a kérdés, akkor ezt válaszolnám:

Ha nincs párod, akkor nincs párod, akkor egyedül mész. Egyébként meg azzal mész, akivel meghívnak.

Tehát ha lenne párod, akkor együtt is hívnak meg benneteket. Nem úgy megy, hogy kapok egy biankó asztalfoglalást, aztán majd viszek, akit találok. A meghívás személyre szól.

2016. febr. 20. 21:22
 4/9 A kérdező kommentje:

A meghívás általában úgy szól vagy nálunk legalább is az,hogy család és annak tagjai.. Akármilyen eseményen is voltunk,mindig részt vettek a nővérem vagy unokatestvéreim párja is. Attólfüggetlenül,hogy mennyire ismeri a család az illetőt.

Pl amikor legutóbb voltunk esküvőn 2008-ban ugyan úgy jött a növérem párja meg az én párom és a menyasszony meg a völegény azt sem tudta,hogy ki az csak annyit kb,hogy apánknak a gyerekei vagyunk ,mert apai ágrólvolt ez az esküvő.

Szóvalnem tudják ez esetben sem,hogy ki a csaj,csak annyit,hogy a barátnőm.

Nem szívesen hivnék idegent,de valahogy párban jobban érezném magam.

2016. febr. 20. 21:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem az esküvőn akarom ismertetni a csajt hanem előtte az még is csak más.
2016. febr. 20. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel éreznéd jobban magad egy vadidegen, fizetős nőcike mellett? Ne legyél már ennyire.. ilyen. Egyébként valóban nem illik így vendéget vinni, "az X család tagjai" nem foglalják magukba az éppen összeszedett csajokat, lévén az nem családtag. De ha elviszed, akkor az ő nevében is adnod kell pénzt, minimum annyit, mint egy ember étel-ital fogyasztása összesen, az az órabérével együtt már nagyon szép összeg -a semmiért cserébe...
2016. febr. 20. 21:55
 7/9 anonim ***** válasza:
ha en lennek az ifju par, es megtudnam valahonnan, hogy te egy fizetos csajjal jottel el ( egy vadidegennel) az eskuvomre, ahova olyanokat vartam, akiket szeretek / ismerek/ kozel allnak hozzam........ akkor elegge kiakadnek rad. amugy eleg ciki
2016. febr. 20. 22:03
 8/9 A kérdező kommentje:

:D :D

Minden bizonnyal minden esküvőn a menyasszony meg a vőlegény mnden egyes meghívottatszemélyesen ismer., persze!

Vsak az tudja,hogy a Peti a 20. ágon lévő rokon annk a felesége és gyerekei,aoknak meg párjai. Ittki ismerül az ismerettség!

Onnantólkezdve semmivel nem foglalkoznak.. A völegény családja nem ismer engem így idegen vagyok vagy az aki velem van es a völegény meg azok rokonai is leszarják,hogy ki meg mi.. A menyasszony részéről ugyan ez leszarja a vólegény bagázsát.

Ahol legutóbb voltunk,ott a menyasszony voltvalami rokon az meg kb talán ha csak apámat ismerte vagy leginkább a nagyszüleimet..meg lehet,hogy anyámat, de a nővéremet meg engem max hírből,képről. A növérem barátját meg soha nem is látták! A meghívóban és az asztalnál csak annyi volt,hogy az apam neve és családja!szóval itt a völegény megaztán sehogysem ismert minket.

Szóval ha már hallanak a csajról előtte és elviszem,m t barátnőt olyan,mint egy család tag és mindenki nyugodt meg ugysem foglalkozik ezzel főleg az ifju pár sem,mert kb a 90% át nem ismeri csak meghivják mert tudják,hogy az ük mama rokona még 1800 ból azt ennyi. Mnt mnden eskúvőn a pár nem is tudja kik vannak ott.

DE ÉRTEM,HOGY MIT AKARTOK EZZEL MONDANI, VALAHOL ÉN SM TARTOM HELYESNEK IDGEN BEENGEDNI,DE MÉG ISJOBB PÁRBAN,MINT EGYEDÜL BULIZNI!

2016. febr. 20. 22:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha a nő nevében is bedobsz egy ötöst vagy tízest a menyasszonytáncnál a kalapba, a kutyát nem fogja érdekelni hogy ki az a nő. Mondjuk enélkül sem, de úgy meg aztán végképp nem. Egyébként én is jobban érzem magam egy összejövetelen, ha van mellettem valaki, de ezzel gondolom a legtöbben így vagyunk. Ha neked ez az érzés megér annyit, amennyibe kerül, akkor miért ne? Senki nem fog megorrolni rád, ha viszel nőt, ha nem, ha valós a kapcsolat, ha nem. Ha nagyon akartok, akkor odaúton még valami egyszerű fedősztorit is kitalálhattok, hogy hogyan jöttetek össze, mióta vagytok együtt. De ha már tapasztaltabb a hölgy, akkor ezt lehet hogy fel is ajánlja majd.

Aztán ki tudja, lehet hogy pont a hölgykísérőben találod meg aztán életed párját :)

#7 nem is értem, miért kéne ezen kiakadni... Nem jobb neked egy csinos nő társaságában látni a rokonodat, semmint hogy egyedül őgyeleg a tömegben?

2016. febr. 21. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!