Honnan származnak cigányok?
Jó nagy bunkók a cenzúrázók már nem azért...
Aki ezt olvassa az tudja meg, hogy ez volt az eredeti cím:
"Ki találta fel a cigányokat?"
Na lehet ezt is újra cenzúrázni hülye bunkó gyakorikerdesek.hu-sok...
Nos ami azt illeti en is cigany vagyok es engem is nagyon erdekel az eredetem. Sokat olvastam mar errol,de ami azt illeti senki sem tudja pontosan 100 %-ban. Az meg, hogy Indiabol szarmazuk egy nagy butasag. Kint elek kulfoldon volt mar nagyon sok Indiai munkatarsam, akikkel egyutt dolgoztam, az iskolaban nem nagyon, mert katolikus iskolaba jarok, de a munkahelyemen rengeteggel talalkoztam nevetgeltem, beszelgettem kerdezoskodtem a vallasukrol szokasaikrol, es egyaltalan semmi hasonlosagot nem veltem felfedezni.
Ok teljesen mas gondolkodasu, szokasu vallasu emberek. Nem olyanok mint mi.
A ruhajuk, az eteluk, kulonbozo arc bor motivumok semmi. Ok masok nem olyanok mint mi. Az meg, hogy a nyelvben vannak nehany kozos kifejezesek szavak, az semmit nem jelent. Ha igy vesszuk akkor lehetunk spanyolok sot meg angolok is, ez butasag. Murder annyit tesz angolul, hogy gyilkolni, gyilkossag, ciganyul ugyanazt. Csupan a nyelvre alapozni egy nep eredetet butasag. A szokasokra, oltozkodesre kulturara zenere, kulsore vonasokra kene alapozni nem teljes mertekben a nyelvre.
Talaltam egy oldalt ami, szerintem eleg okosan probalja kikuszalni a szalakat, akit erdekel elolvashatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!