Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mennétek ezután ehhez az...

Ti mennétek ezután ehhez az edzőhöz?

Figyelt kérdés
Konditerembe van egy személyi edzőm,heti 1x szoktam menni hozzá és megbeszéltünk egy időpontot amikor mennék.Előtte levő nap viszont jeleztem neki már délután hogy nagyon fáj a torkom és valószínűleg nem fog elmúlni reggelre és hogy gond lenne ha áttennénk másik napra.Mondta hogy igen gond lenne mert nem tudok máskor menni.Reggelre mégis akkorák lettek a manduláim és lázas voltam hogy írtam neki hogy én így semmiképpen sem megyek de ő elvárta hogy kifizessem ettől függetlenül az edzés díjat.Engem annyira felbosszantott ezzel hogy nincs is kedvem többet hozzá menni,minek után egyik nap amikor megbeszéltük hogy 4-re megyek,2-kor rám írt hogy gyere 5-re köszi.Szóval szerintem ez nem korrekt. Ti mit gondoltok erről?
2016. febr. 2. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem korrekt.

Először is te vagy az, aki igénybe veszi a szolgáltatásait, tehát illene udvariasabban viselkednie veled. Nem lógtál, nem szórakoztál vele, hanem beteg lettél. Miért fizetnél, ha akkor nem is voltál? Ő meg közben ilyen lazán variálja az időpontokat.

Annyi érthető, hogyha be van táblázva, hogy hirtelen nem tudott másik időpontot mondani, de azt is mondhatta volna normálisan, hogy oké, most beteg vagy, akkor ne gyere, de a héten már nincs szabad hely. Ennyi.

Nem mennék hozzá, mert bunkó és nem korrekt. Na meg ha ő variál az oké, de más meg beteg sem lehet.

2016. febr. 2. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne menj hozzá, keress egy másikat!
2016. febr. 2. 13:13
 3/3 anonim válasza:

Csak egyetérthetek az első kettő válaszolóval. Én egy alkalommal sem támogatnám az ő edzői karrierjét a saját pénzemből. Keresnék valaki mást.

Kereslet->Kínálat. Ha egy idő után senki nem jár hozzá, fel fog tűnni neki, hogy valamit rosszul csinál.

2016. febr. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!