Dúl a háború a facebookon, ehhez mit szóltok?
Azt hogy maximum azok háborúznak ilyenekkel, akiknek feltűnési viszketegségük van.
Igazából nem értem hogy egyeseknek miért fáj hogy zászlós képet raknak ki profilképnek.
De ugyanez elmondható a másik oldalról is, akik megvetik azokat akik nem raknak ki zászlót profilképnek.
Meg úgy alapból, a facebookról, egy cseszett internetes oldalról beszélünk. Képtelen vagyok felfogni hogy hogy a fenébe tud valaki odáig süllyedni, hogy azért veszekszik/anyázik/fúj/cseszteti a másik embert, mert egy internetes oldalon neki nem tetsző profilképet rak ki. Agyrém az egész.
Nem vettem észre, hogy háború lenne. Van aki kirakta (gondolom nem ismerik a politkai háttért, csak együttérzésből tették), van aki meg nem rakta ki és még magyarázza is hogy miért.
Engem tökre nem érdekel. Mindenkinek megvan a saját véleménye és a profilképével is azt csinál amit szeretne.
Én nem raktam ki, attól még sajnálom azt a 150 embert és sajnálok minden embert, aki más gyökérsége miatt hal meg, akárhol is legyen a világban.
"Szabájos zászlóháború"
A szabáj az szabály. Így, ly-nal. Még az új helyesírás szerint is.
Szabály ide, szabáj oda, a napiszaron az volt, hogy az orosz utasszállító lelövésekor nem borult orosz színbe a facebóók.
Holott ugyanazok tették. Itten nincsen némi ellentmondás, képmutatás?
"De ez az Iszlám Állam is egy orbitálisan demagóg név amúgy."
Saját magukat hívják így. :) Esetleg Iszlám Kalifátusnak. Korábban Iraki és Levantei Iszlám Állam volt a saját hivatalos nevük, ezt változtatták később Iraki és Szíriai Iszlám Államra, végül az egyszerűsítés mellett döntöttek.
A többi arab állam pedig Iszlám Állam Szervezetnek nevezi őket, ezzel jelezvén, hogy nem ismerik el legitim államnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!