Egy ilyen kidobó árt a helynek, vagy javít rajta?
Újabban egy kisebb szórakozóhelyre járunk a barátaimmal, és az ottani kidobó elég keményen rendet tart, ám néha indokolatlanul beleköt emberekbe.
14 éves vagy 34, nem érdekli, cigánytól kezdve, a behemót izomagyúakat is kivágja, visszaszól bárkinek.
Ha már a csikket eldobják azonnal ott terem, mint valami térfigyelő, és takaríttat, hozza a seprűt, és adja az ember kezébe.
Ha nincs balhé, akkor indokolatlanul kivág random embereket, akik a leginkább ittasak, de hiába nem ittas annyira,hogy baj legyen, ha már látszik egy kicsit is, jön, és közli,hogy lehet hazamenni.
Az biztos,hogy nem kötnek bele az emberbe (mások), meg nem rabolják ki itt, de azért fura,hogy nem engedi,hogy sokat igyon valaki, ha egyszer ott fogyaszt...meg olyan stílusban zavar el embereket, hogy ha nekem mondaná lehet többet nem mennék vissza.
Bár van forgalom így is, de van olyan is,hogy szinte üres a hely.Nem tudom,hogy emiatt van e.
Biztos hogy sokaknak nem tetszik, de nekem tetszene, és szívesen járnék oda. Ha Budapesten van a hely, leírod légyszi hogy melyikről van szó?
Az ilyen történetek hogy "a kidobó csak random dobott ki engem, pedig nem is volt rá oka" történetek elég gyakran ki vannak színezve.
Nem Budapesten van, de nincs túl messze tőle.
Egyébként tényleg kidob ok nélkül embereket, pontosabban az az ok,hogy hangosan beszél, vagy ittas, de az ártalmatlan részeget is kidobja, szóval ha már magába zuhan a részeg ember, és csendben ül, vagy esetleg nem teljesen stabil a járása, akkor azonnal repül.
Viszont arra is volt példa,hogy egy részeg férfi arcoskodott, őt a szórakozó hely előtt ököllel többször is megütötte, persze csak a testén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!