Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnék elkezdeni fuvolázni,...

Szeretnék elkezdeni fuvolázni, de nem értek hozzá, hogy milyen márka legyen?

Figyelt kérdés

Nem akarok drágát, nem baj ha nem annyira jó minőségű, de azért jól lehessen használni. Max. 50.000 Ft. Mit ajánlotok? Fontos lenne..

13/L

2016. jan. 30. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen iratkozz be egy zeneiskolába! Ott úgyis adnak kölcsönhangszert is. Fölösleges addig pénzt költeni rá, amíg nem próbáltad pár hónapig ténylegesen ki.
2016. jan. 30. 14:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok és már próbálkoztam, de nem tudnak kölcsönadni :/
2016. jan. 30. 16:01
 3/4 anonim válasza:

Roy Benson.

Nem a legjobb, de kezdőknek tökéletes.

Én is azon játszottam 2 évig, 200€ volt az ára (versenyt is nyertem vele).

2016. febr. 22. 18:27
 4/4 anonim válasza:
Szia, nekem van egy régi Yamaha hangszerem, ha érdekel. Debrecenben tanulok klasszikus fuvola szakon az egyetemen, és ez a hangszer engem kiszolgált zeneiskolától egészen konzervatórium utolsó évéig, azóta vettem egy profit, ezért vált csak feleslegessé. Yamaha 211 típusról van szó. Ezenkívül persze kezdő fuvolának nagyon jó márkák a Trevor J. James, a Pearl, más Yamaha hangszerek. Érdemes egy kicsit többet belefektetni, mert a fuvolákat kétévente el kell vinni megnézetni, nincs-e valami gond, ezek a hangszerek általában megbízhatóak, azonban az olcsóbb társaikra (40-50 ezerért) nagyon sokat kell később költeni, mert rengeteg a probléma velük.Inkább érdemes befektetni 80-100 ezret, minthogy egy 50ezres hangszerre utána kifizesd a kétszeresét.
2016. febr. 25. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!