Mit tennél, ha azt tanácsolnák nyugat európai országokban, hogy saját érdekedben hordj burkát?
Csatlakozom az elsohoz!
Azt hiszem en vagyok otthon...
Ha nem néztek híreket, elárulom, nekik több joguk van, számtalan hír jelenik meg nap, mint nap bevándorlók inzultálásairól, de ha valaki szóvá teszi, akkor elbeszélgetnek vele, nem kellene idegen gyűlölőnek lenni. A kölni esetet is 3 nappal az eset után hozták nyilvánosságra. Számos esetben inzultálják a nőket főleg nyílt utcán, ők nem fognak hazamenni.
Egy lenge öltözetű, szexisnek kinézőt bárhol, bármikor megrakhatják, mert szerintük ez természetes.
Europa vezetoitol mit vartok??
Ezek sosem fognak integralodni ,de europa lakossagaval mindent meglehet csinalni!
A riporter csajon aki europai be volt kotve a feje a meztelen szobrokat letakartak stb.
Mi van itt emberek??
Mi csuszunk a vendegek elott ?
Mi alkalmazkodjunk a teruletfoglalokhoz?
Lol a Burka azoknak a nőknek való, akik muszlimok és fel szeretnék venni. Mivel én nem vagyok muszlim hihetetlenül ostoba lenne tőlem mások vallási jelképét magamra aggatnom.
A muszlimok és az afrikaiak nem molesztálnak több nőt, mint a fehérek, felmérések szerint a legtöbb szexuális zaklatás saját rasszon belül zajlik, szóval ha engem kérdezel, én pl sokkal jobban tartok a városban mászkáló fehérektől, ugyanis eddigi tapasztalataim során az összes tiszteletlen vagy zaklató viselkedést magyar fehér férfiaktól tapasztaltam.
Töröld meg a rasszista fenekedet :)
Akkor nincs mas hatra kedves utcso!
Fogadj be egy parat az otthonodba!
Nem vagyok rasszista ,de szerintem az ember az feher....
Ők jönnek ide, itt más a kultúra, alkalmazkodjanak.
Én nem mondanám magam rasszistának - pláne mivel én se vagyok magyar származású - de itt élek, a magyar szokásokat követem.
Ha a saját kultúráját akarja követni maradjon otthon, ha én megyek oda akkor nekem kötelező eltakarni magam és betartani a törvényeiket. Ha ő jön ide, akkor tanulja meg mi itt a szokás.
Amerikában a területfoglalás az őslakosok vesztére történt, valószínűleg a random indián fószer épp azt gondolhatta, hogy idejönnek ezek a gyökerek, hülyén viselkednek, furcsán öltöznek, ódzkodnak a kajánktól és belerondítanak a szokásainkba. Igaz, akkoriban a felfedezők legalább technológiailag és talán morálisan fejlettebbek voltak mint az őslakosok.
...az embereket. (Vmit megnyomtam).
És idehozol értelmetlen dolgokat, semmi köze a témához. Menj el Afrikába vagy Irakba,Afganisztánba pl. Ha nem veszed át a kultúrájukat, jelen esetben az öltözködést, jobb esetben kiközösítenek, rosszabb esetben pedig megnézheted magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!