Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az lehetséges, hogy egy olyan...

Az lehetséges, hogy egy olyan vírus tör ki ami átváltoztatná az embereket agresszív zombikká?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 18:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Jól van fiam, kevesebb TV, kevesebb Resident Evil.
2010. márc. 28. 18:54
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Meg túl sok Én a hős.
2010. márc. 28. 20:36
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
midnet lehet csak akarni kell:D
2010. márc. 28. 22:34
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Braaaaaaaain!
2010. márc. 29. 01:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen lehetséges, csak forgatókönyvíró, producer és rendező kell hozzá. A többi már jön magától.
2010. márc. 29. 11:25
 6/15 anonim ***** válasza:
58%
ha a veszettség mutálódik egy kicsit akkor lazán :) de egyelőre nem kell félned tőle, mert nagyon kevés ember kapja el, és csak harapással közvetlen a véráramba jutva lehet elkapni...viszont van egy film, ami épp ezzel a témával foglalkozik (ó ha emlékeznék a címére)...de majd valaki megmondja neked: egy társasházban elszabadul a vírus, bennrekednek a tűzoltók is, akiket épp egy tv stáb kameráz(így ők is), közben a házat lezárják, gyakorlatilag halálra ítélve a benntrekedteket...várjunk csak, talán Rec a film címe...de lehet rosszul emlékszem
2010. márc. 29. 14:55
 7/15 A kérdező kommentje:

na végre vki komolyan vett:D köszi szépen az infót erről :D

egyébként meg jól emléxel rec a neve és készült 2. rész is meg egy feldolgozás quarantine néven :D azt is érdemes megnézni

2010. márc. 30. 15:15
 8/15 A kérdező kommentje:
de várjunk nem a 28 héttel későbben van ilyen hogy a veszettség mutálódott, és azt nevezték el rage(düh)-nek?
2010. márc. 30. 15:22
 9/15 anonim válasza:
100%

Rossz elképzelni, ahogy este, ezeket a válaszokat olvasva félsz a szobádban, úgyhogy higgy nekem:

NINCS ilyen vírus!!! mint ahogy fűrészcsapda meg megacápa meg kísértetház sincs.

Ez a bajom a horrorokkal, mikor sokat néztem, azt vettem észre magamon, h tök spontán, ok nélkül elkezdek félni, és arra jutottam, hogy ez így nagyon szar nekem, ezért azóta nem nézek ilyeneket.

A veszettség meg 1. teljesen egyszerűen gyógyítható, 2. be vagy oltva ellene te is, mint a hepatitis b, meg ilyenek ellen, 3. sokszor előbb belehalsz, minthogy öntudatodat vesztenéd, és spontán dührohamok törnének rád.

2010. márc. 30. 21:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

kedves utolsó, a horrorfilmekkel kapcsolatban igazad van, tényleg hajlamos az ember paranoiára ha sokat néz, viszont a veszettséggel kapcsolatban tévedsz: 1. nem gyógyítható, csak ha a kezdeti stádiumban észreveszik és akkor is megvan az esélye annak, h nem éli túl a beteg

2.az embert nem oltják be veszettség ellen, csak a kutyákat, de ha egy veszett macska,denevér,patkány, vagy akármi harap meg, akkor azonnal oltást kell adni, mert csak akkor van esélyed a túlélésre

de abban igazad van, h az ember hamarabb lesz magatehetetlen a legtöbb esetben, minthogy agresszív zombiként kezdjen viselkedni... viszont erre való a mutáció:P a vírusok mutálódnak, így ha minimálisan is, de megvan az esély rá, h megtörténjen az, ami a filmekben...és kb épp annyi esély van rá, mint egy esetleges meteor becsapódásra vagy Földet elpusztító napkitörésre...én pl ezektől a filmektől is félek, mert tudom, h lehetséges :) de az, h valami lehetséges, nem jelenti azt, h rettegni kell tőle, mert kb az is lehetséges, hogy holnap elüt az autó vayg a fejedre zuhan egy betontömb vagy hogy szívrohamot kapsz...

2010. márc. 30. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!