GusztixD kérdése:
Mit váltki a T-vírus?
Figyelt kérdés
El zombisodás? vagy netán biológiai fegyvernek lehet használni?2011. okt. 22. 12:41
2/8 anonim válasza:
T-Rexek terjesztik! Napjainkban nem kell félni tőle!
3/8 anonim válasza:
Én foglalkoztam már pár vírussal, de erről még nem hallottam, de szerencsére a Gugli a barátom:
"In the video game BioHazard or Resident Evil, the T-Virus, or Tyrant-Virus, was the first and primary mutagen virus developed by the Umbrella Corporation. The T-Virus was responsible for the creation of the majority of their Bio-Organic Weapons or BOWs. However, its intended purpose was to create the perfect BOW: the Tyrant."
Magyarul: semmit sem vált ki, mivel nem létezik a valóságban.
4/8 A kérdező kommentje:
huh dejó :') már keztem kicsit félni a semmitől ak jó buta vokxD
2011. okt. 22. 16:11
5/8 anonim válasza:
az vagy nem is kicsit. Hihetetlen hogy ilyen emberek felnőnek egyszer.
6/8 Sikoltó válasza:
Amúgy ha lenne is T-vírus az nem úgy nézne ki mint a kaptárban volt
egyrészt ha megjelennének a zombik kiküldenének a tankokat aztán kő kövön nem maradna
másrészt a zombiknak nincs stratgiájuk ezért könnyű is lenne kiírtani őket.
7/8 anonim válasza:
Ja, meg ugye az izomnak oxigén kell, az meg nem megy pl: víz alatt. Vagy ha nem ver a szív..
8/8 danika horvath válasza:
azt lattam hogy amerikaba letezik zombi parazita es egy bogar terjeszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!