Mit csináljak? Munkahelyi cirkusz. :S
A főnököm - a munkától független személyes érdekei miatt - beleerőszakol egy olyan helyzetbe, ami ellen minden porcikám tiltakozik (sajnos munkajogilag megteheti, még ha etikátlan is az egész). Van egy idősebb munkatársam, úgy hittem, egészen baráti a kapcsolatunk. Felajánlotta, hogy beszél a főnökkel az érdekemben. Sokáig hitegetett, végül sokadik érdeklődésemre közölte, hogy "inkább majd informálisan megbeszéljük vele" (= nem írnak alá semmit), és nem is olyan feltételekkel, mint amiről szó volt. Nem kell hozzá nagy ész, hogy kitalálja az ember, mi lesz ennek a vége. Nem mertem mutatni felé, hogy szkeptikus vagyok az ügyben, de az vagyok.
A munkahelyváltás sajnos nem egyszerű. Rövid távon lehet, hogy bölcsebb lenne csöndben lenyelnem ezt a békát, de iszonyatosan lázad az igazságérzetem, nagyot csalódtam emberileg, és az is joggal felmerül, hogy a későbbiekben vajon mit várhatok még ezektől az emberektől? Nem akarok kiszúrni magammal, de az sem állapot, ami most van. Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!