Szeretnék a menő srácok társaságába tartozni. Hogyan lehet ilyen társaságba bekerülni?
Miaz hogy menő srácok társasága? Ha valamit szeretsz, azzal keress haverokat(pl zene, sport) és meglesz a saját társaságod...
Amúgy sosem értettem, mi az hogy menő társaság... Valamiért mindig egy 80-as évek beli tini film jut eszembe erről...
Az a probléma hogy hiába menő egy társaság. Ha a nézeteitek durván eltérnek, nincs közös témátok, közös hobbitok, stb., stb. akkor egyszerűen ez nem fog menni.
Nekem is kb. az a bajom, hogy 23 éves létemre eddig egyetlen egy olyan embert találtam, akivel tudok olyan dolgokról beszélgetni amik engem is érdekelnek, de ezt személyesen nagyon ritkán tudjuk megtenni, általában ezek a beszélgetések facebookon mennek le.
Persze, idehaza is van egy társaság akikkel el szoktam járni beszélgetni, sörözni stb. Sőt, még menő társaságnak is mondható. Páran el vannak eresztve anyagilag és A8-as Aduival, Z4-es BMW-vel és hasonlókkal járkálnak, tehát úgymond elég sokan irigykednek rájuk vagy éppen elég sokan a társaságukba akarnak tartozni.
De egyszerűen marha kellemetlen tud lenni, hogy pl. egy egész estés kocsmai beszélgetés alkalmával csak a témák 50-70%-hoz tudok érdemben hozzászólni. A maradékban pedig csak nézek ki a fejemből.
Ha majd nagy leszel , rájössz , hogy ilyen nincs , az csak a gyerekeknél van :)
Lehet hogy az utcában , vagy a suliban akiket ismersz "menők" , de ha átmennek a másik utcába/suliba , már csak egy béna banda lesz :)
Apu , anyu által vásárolt dolgokkal könnyű dobálózni .
És bizony a gazdag anyu , apu is csak a saját környezetében "menő" amint kikerül onnan , már esetlen , és béna.
Annyit tanácsolnék , legyél mindig talpraesett, törekedj arra , hogy minél könnyebben találd fel magad különböző helyzetekben , és akkor nem lesz ilyen gondod az életben :)
Utolsó jólmondja.
Az ilyen bandák/társaságok akik "menőnek" számítanak egy bizonyos közegben azok...osztály/suli/város.
Egyébként az átlagban vett menőség az hogy jól nézel ki, jó a dumád stb. Erre születni kell.Ez az egész egyébként sulikban alakul ki, sok sok ismeretség/tett aztán ha vége a sulinak általában évfolyamonként 1-2 ember város szinten ismert lesz mint "menő". De ezek is pár év múlva elvesznek...aki szegedi az pl ha aztmondom Szurdi,Tarkó..stb vágják kik ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!