Holokauszt tagadás = 400 nap, lepisilni magyar zászlót nem rasszista a Facen. Normális?
Olvasom facebookon hogy egy ember azért mert a holokamu szót használta azért 400 nap kitiltást kapott a közösségi oldalról. Én nemrég feljelentettem egy képet ami azt ábrázolta hogy emberek egy magyar zászlót pisilnek le, ez nem volt soviniszta, azon az oldalon leltem rá erre a képre amelyiknek az volt a címe hogy kifele a magyarokkal az országból (persze románul), ez a cím se volt soviniszta, de ezen az oldalon még tucat számra voltak hasonló, és még talán durvább dolgok. De szerencsére értesített engem a facebook hogy ez nem gyűlölködés.
Én nem gyűlölöm a zsidókat, de ez már kicsit sok. És túlzás, lehet a Jobbikosokat is rasszistázni, meg nácizni, de ilyen esetek az én kedélyeimet is feldúlják.
Vélemények? Bocsánat a kérdés gyatra megfogalmazásáért de valahogy rövidre össze kellett foglaljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!