Szerintetek ezek milyen típusú vonások? (Északi, Keleti Mediterrán. Stb)
A testvéremmel eléggé külömbözünk, teljesen ellentétesek a vonasaink.
Nekem világos bőrtónusom van, lassabban barnulok, az eredeti hajam szőkésbarna (a jelenlegi festett fekete), szög egyenes, sötétzöld szemem van. Ovális az arcom, bár oldalról picit szögletesnek tűnik az államnál, a homlokom elég rövid de az arcom hosszúkás, vékony. Elég vékony csontú vagyok, nehezen bírok hízni akár egy-két kilót is.
Az hajam nem túl vastag, vékonyabb szálú, de sok van. A szemem mandula formájú, húzott, picike. Nyáron, amikor lebarbulok sötét hajjal hasonlíok egy philippinóra. :)
A tesóm mindenben az ellentétem. Nagy barna szemei vannak, a szeme alatt barna karikák szoktak lenni. A szája is aprócska, teltek az ajkai, az enyém vékonyabb picivel és szélesebb. Az orra lapos és széles ( mint Rihannának kb). Szemből az enyém is szélesnek tűnik, de oldalról hosszúkásnak, sok rajta a bőr. A szája színe ilyen lilás árnyalatú, valószínű mert a bőre is sötét kreol színű.
A homloka magas, széles, az arcformája kerek, pufi, az arccsontja két oldalt picit szélesebb kiáll. Egyébként ez így van nálam is csak nekem vékonyabb arcom van alapból. Ő répafejűnek, én cipófejűnek hívom. :)
Testalkatra is más könnyen meghízik, kb egymagas velem, de husisabb, vastag csontozatú. Neki dús gesztenyebarna haja van, picit hullámos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!