Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen emberek az albánok?...

Milyen emberek az albánok? Mentalitás, kinézet, kultúra.

Figyelt kérdés

2016. jan. 4. 12:06
 1/5 anonim válasza:
30%
Cigányos.
2016. jan. 4. 12:28
 2/5 Komolyan mondod? válasza:
84%

Nem egy aktuális kérdés, de hátha érdekel még valakit az én tapasztalatom.

Suli mellett dolgoztam egy ideig albán pékségbent. Tehát én egész közelről "élvezhettem" a társaságukat.

Akiket én ismerek, azok iszonyú hangulatemberek voltak, ha rossz napja volt a főnöknek, akkor kb. semmit nem csináltál jól. Ilyen mondjuk a magyarok között is van...

Mindenki hülye volt, csak ők voltak az okosak. Még véletlenül sem azzal volt a baj, hogy itt eszi őket kb. 10 éve a fene Magyarországon és alig beszélnek valamit, ebből ugye adódott pár félreértés.

A főnök ideköltöztette Mo-ra a családot pár év eltelte után. Én pont akkor kerültem a pékségbe, amikor az asszony épp a 4. gyerekkel volt terhes. Az albán férfi is egy külön állatfaj, már bocsánat, de a nő...

A feleségnek konkrétan minden baja volt velem, amibe csak tudott belekötött, időközben kiderült, hogy azért csinálja ezt velem, mert iszonyú önbizalomhiányos és féltékeny. Olyan szinten próbált lenézni, hogy nem fogadta a köszönésemet és nem mindig válaszolt a kérdéseimre.

Egy mondjuk a javukra írható, nagyon szeretik a gyerekeiket. És nálam a pozitív rész ennyiben ki is merül.

Nálunk úgy volt, hogy mindig ilyen kis fiatal pékeket szedtek össze Koszóvóból. Brutális, hogy azokat is, hogy dolgoztatták. Kb. hajnal 2-től délután 14-15 óráig is dolgoztak őket.

Persze a vásárlok kedvelték a főnököt, mert mindenkihez volt egy kedves szava... Marketing, ennyi!

Kultúrájuk nem sok van, az első hozzászóló válaszában van némi igazság...

Kinézetre pedig..., nem nagyon tudod őket senkivel összekeverni. Tipikus albán fejük van.

Ja, a másik meg! Imádják a (magyar) nőket.

A magyar azért van zárójelben, mert én néha már azt éreztem, hogy nekik mindegy csak lyuk legyen...

Feltűnően és gusztustalanul tudják csorgatni a nyálukat. És persze olyankor nagyon kedvesek és figyelmesek tudnak lenni. Az asszony meg otthon neveli Koszóvóban a gyerekeket. Hányinger...

Dugnak/dugnának ezek itt össze-vissza mindenkivel, de a családot nem hagynák ott senkiért sem.

Na, nekem ez a tapasztalatom róluk. Persze biztos akad ellenpélda is, én nem találkoztam velük, pedig jó pár albán megfordult a pékségben...

2016. júl. 10. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Összességében nem lehet nyilatkozni, akit ismerek, és péksége van, arról az ürgéről azt tudom mondani, hogy szeret enni, és az elmondása szerint ők általában jobban szeretik a tartalmas ételeket :D Nem számolgatják vérben forgó szemekkel a kalóriákat, azt tartják normális péksüteménynek, ami annyira tele van töltve, hogy majdnem egy kilót nyom, ez alapján arra következtetek, hogy sok olyan dologban lazább a hozzáállásuk, amire mi rágörcsölünk.
2018. febr. 3. 00:44
 4/5 anonim válasza:
50%

Mentálisan nagyon szorgalmasak. A munkájukat tisztességesen elvégzik. Nem viszik tulzásba a nagyzolást szerényen élnek (itt legalábbis magyatországon) pedig van mit a tejbe aprítaniuk. Akiket én ismerek nagyon szigorú feltételek közt dolgoznak. Az eladókkal vásárlókkal udvariasan beszélnek nem személyeskednek. Mindennek meg van a maga helye rendje módja.

Kinézetre nem nagyon lehet őket behatárolni. Akikkel én dolgozok ők rokonok de van közte szőke barna alacsony magas kövér sovány. Egyik szakállas a másik nem .

2019. júl. 30. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Cigányok
febr. 23. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!