Ha a magyarok gúnyolódnak más népekkel, akkor az adott néphez miért mennek később nyaralni pl?
"Szép az ország csak a lakói h.lyék!"
Kit érdekel ha egy néppel nem szimpatizálok, ha egyébként gyönyörű az országuk? Én pl Egyiptommal voltam így. Nem kedvelem Őket, de gyönyörű a tengerpartjuk. Élni nem tudnék ott, de azért 8 napot valahogy kibírtam.
Ritka ostoba kérdés.
Mi az, hogy "a magyarok"? Ha egy magyar kigúnyólja őket, akkor már egy másik magyar sem mehet oda, mert "egyek vagyunk"?
Te nem vagy 100-as...
Erre volt egy karikatúra régen, még gyerekként láttam.
Lényege az volt, hogy 2 kép, egyiken XY turista volt arab országban, másikon meg ugyanaz az XY meglátott egy arabot a saját országában.
1. Képen arról áradozott hogy micsoda tradicionális zene, micsoda öltözék, milyen varázslatos világ.
2. Képen meg az volt a reakció, hogy na idejönnek ezek, és be se akarnak illeszkedni, miért nem húznak haza.
A nyaralás csak egy kis kiruccanás, kikapcsolódás, vagy épp veszély keresés. Attól hogy XY népet utálod, még lehet hogy valamit megnéznél az országukban.
De ugyanez van országon belül is, Pesti szidja a vidékit és fordítva, de azért a hangulatért néha el-el utaznak egymáshoz.
De ez igazából messze nem magyar vonás, mindenki ezt csinálja a világban.
#5,
"Azért a németekhez ilyen téren közelebb állunk, ha a szabálykövető mentalitás terén nem is." - A németek csak otthon olyan pedánsak.
Sok éve dolgozom a Hungaroringen az évi F1 futam alatt. A németeknél ( akik már kedden - szerdán megérkeznek a kempingekbe)nagyobb hangú, bunkóbb vendégek nincsenek.
"Szép az ország csak a lakói h.lyék!"
Ja ezt valahogy így lehetne összegezni. :D
De ha a dédapád volt orosz, akkor csak nyolcadrészt vagy az.
Ha meg apai ágon félig, akkor negyedrészt.
Miért mennék én más népekhez?
Romániába a székelyekhez megyek, Szlovákiába meg a felvidéki rokonaimhoz. Na itt a hiba a képletben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!