Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha a magyarok gúnyolódnak más...

Ha a magyarok gúnyolódnak más népekkel, akkor az adott néphez miért mennek később nyaralni pl?

Figyelt kérdés
Egy olasz cégnél dolgozom, ahol a csoportvezető kigúnyolta az egyik illetőt aki olasz, szerintem alaptalanul, nem akarom illetni de elég csúnyát mondott rá, meg hogy tipikus olasz, stb... akkor a magyarok miért mennek Olaszországba nyaralni? De bezzeg a németekkel nincs baja az illetőnek...

2015. dec. 31. 22:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Szép az ország csak a lakói h.lyék!"

Kit érdekel ha egy néppel nem szimpatizálok, ha egyébként gyönyörű az országuk? Én pl Egyiptommal voltam így. Nem kedvelem Őket, de gyönyörű a tengerpartjuk. Élni nem tudnék ott, de azért 8 napot valahogy kibírtam.

2015. dec. 31. 22:37
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Ritka ostoba kérdés.

Mi az, hogy "a magyarok"? Ha egy magyar kigúnyólja őket, akkor már egy másik magyar sem mehet oda, mert "egyek vagyunk"?

Te nem vagy 100-as...

2015. dec. 31. 22:42
 13/18 anonim válasza:
62%

Erre volt egy karikatúra régen, még gyerekként láttam.

Lényege az volt, hogy 2 kép, egyiken XY turista volt arab országban, másikon meg ugyanaz az XY meglátott egy arabot a saját országában.

1. Képen arról áradozott hogy micsoda tradicionális zene, micsoda öltözék, milyen varázslatos világ.

2. Képen meg az volt a reakció, hogy na idejönnek ezek, és be se akarnak illeszkedni, miért nem húznak haza.

A nyaralás csak egy kis kiruccanás, kikapcsolódás, vagy épp veszély keresés. Attól hogy XY népet utálod, még lehet hogy valamit megnéznél az országukban.

De ugyanez van országon belül is, Pesti szidja a vidékit és fordítva, de azért a hangulatért néha el-el utaznak egymáshoz.

De ez igazából messze nem magyar vonás, mindenki ezt csinálja a világban.

2015. dec. 31. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:

#5,

"Azért a németekhez ilyen téren közelebb állunk, ha a szabálykövető mentalitás terén nem is." - A németek csak otthon olyan pedánsak.

Sok éve dolgozom a Hungaroringen az évi F1 futam alatt. A németeknél ( akik már kedden - szerdán megérkeznek a kempingekbe)nagyobb hangú, bunkóbb vendégek nincsenek.

2015. dec. 31. 22:48
 15/18 anonim válasza:

"Szép az ország csak a lakói h.lyék!"

Ja ezt valahogy így lehetne összegezni. :D

2015. dec. 31. 22:53
 16/18 anonim ***** válasza:

De ha a dédapád volt orosz, akkor csak nyolcadrészt vagy az.

Ha meg apai ágon félig, akkor negyedrészt.

2016. jan. 1. 14:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért mennék én más népekhez?

Romániába a székelyekhez megyek, Szlovákiába meg a felvidéki rokonaimhoz. Na itt a hiba a képletben. :D

2016. jan. 1. 15:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Ti minek vagytok még itt amikor állandóan a magyarok ellen uszultok? Kb. ennyi az értelme a kérdésednek, hiába cenzúráztatsz.
2016. jan. 1. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!