Példát vehetünk a Krisna-völgy közösségéről?
A közösségi életre gondolok. Igaz, sok szabály van, amely "normális" embereknek nem fekszik, talán nem is egészséges, viszont az emberek igazi közösséget alkotnak: van munkájuk, a többiekkel összejárnak, sok közösségi program van, senki sincs egyedül. Gyakran pedig itt "kint" a családoknak közös programja sincs, max. a tv, ami kívánnivalót hagy maga után. Ezen az oldalon sokszor panaszkodnak a kisgyerekes anyukák, hogy rettenetesen magányosak, nincs társaságuk a babán kívül. Sok idős is magányos és szeretetre vágyik.
Amellett a Krisna-völgy önellátó, tehát nem függ annyira semmitől, és igyekszik nem szennyezni a környezetet.
Te nem hiányolod az igazi közösségi életet?
Szerintetek ha egy szervezet vagy mozgalom csak a pénzre hajt, akkor ilyen szigorú szabályokat hírdető vallás nevében teszi??? Gondolkozzatok már egy kicsit irigykéim....
Egyébként azokat a fullos kocsikat nem a szerzetesek veszik az adományokból, hanem vannak olyan igen gazdag - de nem krisnás - szimpatizásaik, akik néha felajánlják a kocsijukat -egy időre - a szerzetesek szállítására...
Ezt konkrétan tudom, mivel nekem van közeli kapcsolatom a kisnásokkal, és tapasztalatból tudom, hogy nem csak a pénzre hajtanak...
A farm pedig tényleg önellátó abból a szempontból, hogy nem halnának éhen az emberek, ha megszünne minden kapcsolatuk a külvilággal.
A belinkelt vidiről meg annyit, hogy az ott egy - ismétlem 1!!! - szerzetes, honnan veszitek, hogy az ő technikáját, vagy módszerét jó szemmel nézi a krisnás közösség? Azt hiszitek erre képezték ki? Azt hiszitek, hogy mind ilyenek? Én megint csak tapasztalatból mondhatom, hogy nem pont ilyenek...
Én linkeltem azt a videót.
Amúgy azt a személyt eddig kb. ötször rúgták ki a krisnás közösségből.
Ez az ő személyes honlapja:
www.harciszerzi.hu
Már nem krisnás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!