Mit szólsz a legújabb "divathoz"?
Figyelt kérdés
Külföldön az ánuszfehérítés nagyjából annyira magától értetődő és hétköznapi dolog, mint havonta egyszer elszaladni gyantáztatni.2010. márc. 23. 16:47
3/8 anonim 

válasza:

A latin eredetű szót értem, de a fehérítést már nem.
4/8 anonim 

válasza:

ánusztetkó nincs még? :D vagy s*ggszőr fesés, esetlek egy kis vágás, innen-onnan, hogy divatos legyen?... -.-
5/8 A kérdező kommentje:
Arról van szó, hogy eltüntettetik a "füstöt" onnan, vagyis a pigmentálódott részt kifehéríttetik. Az agyament ötleteknek nincs határa! Valószínű ebből az őrületből is jól megél néhány ember. Az más dolog, hogy én semennyi pénzért nem vállalnék ilyen munkát, de nem is szánnám rá magam.
2010. márc. 23. 17:43
6/8 anonim 

válasza:

Az a csík a nyílás fölött? Én azt hittem a sajátomról, hogy valami baj van vele, amiért inkább sötétbíbor.
7/8 anonim 

válasza:

és azt hogy a fenébe csinálják?:S befestik? vagy addig sikálják, míg nem lesz fehér? vagy mi?:D
8/8 A kérdező kommentje:
Remélem a következő lépés már ama bizonyos hely ránctalanítása lesz, hiszen most boldog-boldogtalan rámctalanít!
2010. márc. 24. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!