Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Új élet külföldön. Kinek hogy...

Új élet külföldön. Kinek hogy sikerült?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Ki hogy ment ki? Egyedül , családostúl, barátokkal?

Volt munka vagy ott keresett??

Stb..

2010. márc. 22. 22:10
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Vancouver. Én már amerikaiknak dolgoztam Interneten keresztül 2005 óta, jó (!) webfejlesztőnek munka van annyi, hogy nem győzöd hárítani az ajánlatokat. Nem a pénz miatt mentem el Magyarországról... Októberben vettem egy kis lakást az óceánparton, pár lépésre a világ egyik legnagyobb városi parkjától és élek mint Marci Hevesen.
2010. márc. 23. 05:02
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Hogy a jó magasságos... Legalább szerényebben adtad volna elő :)
2010. márc. 24. 02:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mért? Ha jól bejött neki, akkor mit sírjon, mint a magyarországiak többsége? Itt az is sír, akinek nem kéne. Amcsiban meg pont firdítva van, akkor is optimisták, amikor szar a helyzet.
2010. márc. 24. 21:11
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
Ez baromira igaz. Mert magyar vagyok és pesszimista, de most kint vagyok USA-ban és itt pofánvág az optimizmus. Valszeg emiatt vannak ott ahol mi sosem leszünk.
2010. márc. 24. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Videóra vettem a Londoni életemet, ezért megosztom inkább a linket a videókhoz. Bízom benne, hogy hasznosnak találod majd.

[link]

2016. okt. 11. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!