Mégis hogy lehetett velem ilyen?
Figyelt kérdés
Egy lányról van szó (katolikus, de nem jó). És megbeszéltem vele facebookon, hogy mise után menjünk sétálni. De nem jött el a misére! :(
A facebookos üzit megnézte, de nem válaszolt rá.
2015. dec. 8. 09:43
1/6 anonim válasza:
Biztosan valami más dolga akadt, vagy a szüleivel szokott menni és nekik akadt dolguk, vagy beteg lett, rosszul érezte magát.
2/6 anonim válasza:
Miért lett volna ez a séta ennyire fontos neked?
4/6 A kérdező kommentje:
Mert tetszett nekem. És eddig mindig ugyanarra a misére járt.... A meghívásig egyet sem mulasztott el.
2015. dec. 8. 10:27
5/6 anonim válasza:
Fél, félénk szerintem. Vagy rossz tapasztalata, emléke van, ami "fogja".
Nem kellett volna jó előre elhívni, hanem csak amikor vége a misének, "csak úgy véletlenül" mellé sodródni. Aztán ezt, ha rendszeresen sikerül, utána kellet volna csak hívni is.
Persze így utólag már mindig okosabb az ember. :)
6/6 anonim válasza:
Nem akar találkozni veled, hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!