Ma fura dolog történt velem szerintetek mitől lehetett?
Figyelt kérdés
Ma olyan 5-körül értem haza és már sötét volt. Éppen mentem be az ajtón amikor hirtelen fojtó érezést éreztem a nyakam körül mintha valaki elkezdene fojtogatni.Nem bírtam semmit sem csinálni mert annyira hirtelen jött az érzés hogy nem fogtam fel hogy mi történt csak kapkodtam a levegőt majd a kutyám fut hozzám és ugat mint a bolond majd amikor a kutyám odaért hozzám a fuldokló érzés elmúlt szerintetek mitől lehetett ?2015. nov. 13. 19:36
1/8 anonim válasza:
Emberi kéz szorítását érezted és nem tudtál miatta levegőt venni? Fájt a nyakad?
2/8 Legoman válasza:
Majd meglátjuk mi fog még történni, mert ez önmagában kevés, ahhoz hogy kimondhassam szellem volt, mert ez koránt sem biztos, ugyanis ok nélkül nem fog ártani.
Egy szellem nem, de más igen, de csak annyira, hogy félj, így azt kell tenned, hogy nem félsz, és meglátjuk, hogy milyen próbálkozások lesznek, ha lesznek.
3/8 Missi_Key válasza:
azért egy valamit tisztázzunk...hajnal 5 vagy éjjel 5?
4/8 anonim válasza:
Pánikrohamod volt, keress fel egy pszichológust vagy pszichiátert. Minden ötödik embernek van pánikroham manapság.
5/8 anonim válasza:
Szellem v démon lehetett. A kutyák és még más állatok is érzékelik a lelkeknek a mágneses erejét. Történt már hasonló furcsa dolog a házban? Halt meg valaki a környéken, olyan akit meggyilkoltak vagy nem természetes halált halt? Mert azoknak a lelke visszatér a gyilkosság helyszínére. Ha több paranormális dolgot tapasztalsz érdemes felszentelni a házat.
6/8 anonim válasza:
Ha valakinek fáj valamije vagy egészségügyi problémája van, akkor a diagnózis az szellem és a terápia az ördögűzés?! Ez most komoly?! :D
7/8 anonim válasza:
Nem diszkóból jöttél vagy valami olyan helyen ahol valamit tehettek az italodba?
8/8 anonim válasza:
Szerintem is pánikroham. Aztán a kutyád jelenléte megnyugtatott, mert udod, hogy Ő szeret. :) ... De tényleg, miért kell erre gondolni? Leesik a szalvéta egy kis széltől az asztalról, máris egy démon terrorizálja a családomat? Túl sok horrorfilm gyerekek, túl sok horrorfilm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!