Titeket is gyakran lenéznek? Miért van ez? Hogyan lehet ezt kezelni?
Én meg 166 cm magas, 35 éves nő vagyok. Egyedülálló, ugyanis már tényleg régóta nem járok sehova a mhelyemen kívül.Nem vagyok elhanyagolt külsejű, igaz Aphrodité sem, szüleimtől nem a legjobb géneket örököltem, nekik sem a legjobbak ez tény.
Kedves első, neked mióta tart?
Még nem fordult elő velem.
Egyébként három eset lehetséges. Először is vagy nagyon elhanyagolt és furcsa, diszharmonikus külsőd van, vagy olyan helyekre jársz, ahova nem illik a megjelenésed/stílusod.
Az elhanyagolt, különc, zavaros megjelenés és viselkedés hátterében pszichológiai problémák is lehetnek. A stílus viszont jól megválasztható, fejleszthető.
A legvalószínűbb azonban, hogy beképzeled magadnak, hogy lenéznek, miközben valójában az önbizalmaddal van baj.
Ilyet én is érzek elég gyakran, főleg buszon.
Igaz, én már nagyon sokszor éreztem azt is, hogy rokonszenvvel néznek rám, szintén a buszon.
Ez szerintem olyan dolog, hogy embere válogatja, van akinek szimpatikus vagy, van akinek meg nem. Van amikor sok ember verődik össze akinek nem vagy szimpatikus, és ezért érezheted így, ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!