Miért olyan hihetetlen, hogy részmunkaidős állásból élek?
"kb 1 milliós keresetből marad 300 eze"
Persze, diákmunka 1 millióért, ahha....
Na igen, egymilliót sehol sem adnak diákmunkáért. Ráadásul akinek az egymilliós keresetből (~2300 font) csak 300K (~750 font) marad egy hónapban, az olyan módon szeret élni, hogy igazából sehol sem fog tudni egyről a kettőre jutni.
Én 8 órásban dolgozom, havi ezerért, és egész komoly összegeket lehet félretenni ebből a pénzből. Ráadásul úgy, hogy nem élek igazán spártai módon, kenyéren és vízen, 10 másikkal együtt egy szobában. Teljesen kellemes életet lehet biztosítani ennyi pénzből is.
Kérdező, szerintem semmi hihetetlen nincs abban, amit írsz, de ez a pénz azért kevés ahhoz, hogy valamirevaló összeget félre tudj tenni. Persze, ha a szabadidődet okosan valami kis plusz bevételre tudod fordítani, akkor már más lehet a helyzet. Amúgy melyik részén laksz Angliának? Gyanítom, hogy nem a fővárosban, ott azért kevés ez az összeg a normális életszínvonalhoz :D
Ne erdekeljwn masok mit mondanak. Orulj a jo dolgodnak.
Viszont arra kivancsi lennek, hogy merre elsz az UK-ban? Es egyedul tartod-e fenn magad? Mert ennyi penzbol azert egyedul elni szerintem keves. Meg sporolosan is.
Mondjuk nekem csak Londonnal van tapasztalatom, videki varosokkal nem.
De jól hangzik, örülök, hogy neked ilyen szépen összejött. :)
Csak sajna nem mindenkinek egyformák az igényeik. Én pl nem bírnék huzamosabb ideig kert vagy a házikedvenceim nélkül élni. :( Aztán valakinek ott a gyerek, férj, feleség, valami ami egy drágább városhoz köti, szóval nagyon változó, hogy ki hogyan tud kijönni. A kisebb városokról meg általában kevesebb információ éri el az embereket mind Londonról ami tényleg elég drága.
Eszak-Irorszag, igy ertheto.
A legjobb dolgod van, kár rosszul erezned magad az irigykedok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!