Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megbocsájtható a szülők...

Megbocsájtható a szülők részéről, ha a gyerekük véletlenül megöl egy másikat?

Figyelt kérdés
2008. szept. 12. 19:07
1 2
 11/11 bendzso válasza:
80%

megbocsátani? szerintem, az én gyerekem nem tudna olyat tenni, h ne tudnék neki megbocsátani, mégha "véletlenül" embert is öl, neki meg tudnék bocsátani. gyerek, hatvan évesen is az én kisbabám lesz, persze, mindent...

DE MAGAMNAK???? na magamnak nem tudnék megbocsátani, hogy ilyen szörnyeteget neveltem és ez a szörnyeteg más szülők "kisbabáját" bántotta... nem tudnám megbocsátani magamnak, h nem magyaráztam el elégszer neki, h ha ötvennel lehet menni és dupla záróvonalon tilos előzni, akkor ehhez tartsa magát, h nem mondtam el neki elégszer, h másokat még viccből sem lökünk a vízbe, h nem mondtam el neki, h úgy éljen, h másoknak ne ártson és vislekedjen mindenkivel úgy, ahogy ő is elvárja, h vele viselkedjenek!

magamnak egy életre nem bocsátanék meg,h nem mondtam el ezerszer: "légy jó fiam, légy jó mindhalálig!!!!"

2008. szept. 18. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!