Szerintetek zavarhat az valakit, hogy én 14 évesen hungarista vagyok?
Szerintem legtöbb ember inkább mosolyogna rajtad... Én sem szeretnélek megsérteni, de tényleg érdekel hogy...
"nem éppen szeretem azokat látni Magyarországon akik nem magyarok, nem ide tartoznak. "
Ebbe a csoportba a turistáktól kezdve a sváb kisebbségig elég sok mindenki beletartozik.
Sőt, ha megnézed az aradi vértanúk vezetékneveit, nem magyar volt a legtöbb...
"Azt még hozzá tenném, hogy nemzeti rockot hallgatok.
pl.: Romantikus erőszak, Titkolt ellenállás, Kárpátia"
A Kárpátia több számában is dicsőíti Horthy Miklóst. Horthy Miklósról tudni kell, hogy börtönbe vetette Szálasi Ferencet (aki később a hungarista "nemzetvezető" lett, Hitler csatlósaként). Sőt, voltak tévedései Horthy kormányzónak, de kormányzósága végén a hadsereggel akadályozta meg jó pár zsidó deportálását a koncentrációs táborokba.
Bónusz kérdés: tudod hogy mi az a hungarizmus? Válaszodból ítélve szerinted ez egy olyan "divat", mint a punk vagy a hippi.
Ajánlom hogy olvass sokat, kezdésnek ez is jó:
Szálai Ferenc például úgy képzelte el, hogy Magyarországnak egyenjogú tagjai a románok, szlovákok, ukránok, németek, szerbek, horvátok. Csak a cigányokat meg zsidókat hogy is mondjam... "nem tekintette őshonosnak".
Engem biztos nem zavarna, mert én is Hungarista vagyok. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!