Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek zavarhat az...

Szerintetek zavarhat az valakit, hogy én 14 évesen hungarista vagyok?

Figyelt kérdés
pl.: rokonokat

2015. nov. 11. 14:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Változó, attól függ, hogy gondolkodnak. Miben nyilvánul meg, hogy hungarista vagy?
2015. nov. 11. 14:18
 2/14 A kérdező kommentje:

Lehet rólam tudni, hogy nem éppen szeretem azokat látni Magyarországon akik nem magyarok, nem ide tartoznak.

Kicsit skinheadesen öltözködök meg suliba is mindenki annak tart.

2015. nov. 11. 15:10
 3/14 A kérdező kommentje:

Azt még hozzá tenném, hogy nemzeti rockot hallgatok.

pl.: Romantikus erőszak, Titkolt ellenállás, Kárpátia

De hallgatok Divizio 88 at is.

2015. nov. 11. 15:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden normális embert zavar.
2015. nov. 11. 15:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Vagy zavar, vagy nem. Sokkal fontosabb, neked mit eredményez. A zenének itt kicsi a jelentősége. Az öltözködésben is csak anyi, hogy ízléses-e vagy sem. Ez is csak annyiban számít, hogy az ízlés egyfajta szemlélet, és emiatt egyfajta életminőség is.

Hogy másokat utálsz egy állapotuk miatt, az baj - neked. Egy idő után téged is utálni fognak, nem lesz lehetőséged korrigálni. Nincs hozzá alapod. Másokat utálni gyenge és primitív dolog. Kikerülheted, megvitathatod vele a különbségeket, meggyőzheted, netán tanulhatsz tőle, ezek mind téged tesznek többé. Nézeteit elfogadnod nem kell, csak ha megértetted és egyetértettél. De az utálat csak utálatot és neked kárt eredményez. Néha ez nem látszik, de összességében rontja az életminőséged és a lehetőségeidet.

2015. nov. 11. 15:26
 6/14 anonim ***** válasza:

#1 vagyok,

szerintem ez olyan lázadás féleség lehet. Sokkal komplexebb a probléma, sem mint meglehetne úgy oldani, hogy "basszunk agyon mindenkit, aki nem fehér". Népcsoportok együttélése, mindig is viszályos volt. De lehet ezt értelmes ember módján is kezelni.

2015. nov. 11. 15:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Azokat, akiket te nem tartasz magyarnak például származásuk miatt, és ismernek, bizonyára zavarja, hogy hungarista vagy.
2015. nov. 11. 16:44
 8/14 Molyember ***** válasza:
100%
Dani, a fiatalabbak és a cigányok felpofozhatnak, a felnőttek mosolyognak rajtad. Pár év, és a legnagyobb liberális, füves gimnazista, egyetemista leszel. :) Nem baj, ezt is ki kell próbálni, csak ne maradj meg ezen a szinten. Sok-sok olvasást kívánok.
2015. nov. 11. 18:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Kárpátiát majd meghallgatom, letöltöttem tőlük mindent. Hallgass Pap Gábort meg Szántait, Grandpierre Atillát, stb. Zenét meg Ghymest, Helloweent, Iron Maident, Men at Work-ot. És akkor barátok leszünk, meg rokonok.
2015. nov. 11. 18:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, kicsit elnézően mosolyognék, és azt gondolnám, hogy 'majd kinövi'. Ez pont ugyanaz az irányzat, mint pl. az ecsethaj, ízléstelen csillogós ruhák, stb. előbb-utóbb a legtöbb embernek megjön a józan esze.
2015. nov. 11. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!