Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Láttatok más városokba is...

Láttatok más városokba is olyat mint győrbe hogy ilovegyőr matricák kocsikon mondjuk ilove debrecen vagy ilovepécs? Nem tudom mi az amit győrbe szeretni lehet. Azt hiszik new yorkba vannak.

Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom, nem vagy tősgyökeres győri.:-)

Nem rajongok a városért személyes okok miatt (én sem győri vagyok:-)), ettől függetlenül a barokk belváros, vagy a hármas torkolat környéke nagyon szép, rengeteg a műemlék (és karban is van tartva, nem véletlenül kapott több díjat is a város), dinamikus, sok a munkalehetőség, rengeteg a színvonalas rendezvény. Egyetemi város lévén sok a fiatal, bőven van szórakozási lehetőség, összességében szép és nagyon élhető a város.

2015. nov. 6. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:

"Nem tudom mi az amit győrbe szeretni lehet. Azt hiszik new yorkba vannak."

Miért, New Yorkban mi az, amit szeretni lehet? Vagy másként feltéve a kérdést: Mi szeretetre méltó van New Yorkban ami Győrben nincs?

Egyébként meg kicsit azért irigyellek. Mennyi fölös időd van neked ilyen lényegtelen semmitmondó dolgokkal foglalkozni :D

2015. nov. 6. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek. De örülnék, ha mindenütt a megfelelő ragot használnád. Győrbe lehet menni, viszont Győrben lehet tartózkodni.
2015. nov. 6. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ennyi hibát egy kérdésben régen láttam!

Kérdező: láttál már helyesírásról szóló könyveket?

2015. nov. 6. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Így kopnak majd ki apránként a magyar nyelvből a -ban -ben ragok.
2015. nov. 7. 00:24
 6/6 A kérdező kommentje:

nagyon jól tudom mit hogy kell írni,de ha sietek akkor kihagyom az n-t.tessék itt van két n.

n

n

new yorkban van olyan hogy ilove new york nem?

2015. nov. 7. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!