Hol tudnék zsidó emberekkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 13:56
12/20 anonim válasza:
Mindenhol. Jivreji, jivreji, viszgye vsze jivrei (orosz mondás). Zsidók, zsidók, mindenütt mindenki zsidó.
13/20 Tom Benko válasza:
@10: Ez nekem nagyon új, tudtommal minimális különbségek vannak az egyes emberek között.
14/20 anonim válasza:
Ha göndör hajú, kreol bőrű, szakállas fiatalember liebrális környezetben, akkor az nagy valószínűséggel zsidó.
15/20 Tom Benko válasza:
Akkor az ortodox zsidók nagy valószínűséggel nem zsidók? Mondjuk eleve a "liberális környezet" kifejezést nehezen értem.
16/20 anonim válasza:
Ahol pénz van, ott zsidók is vannak.
17/20 anonim válasza:
Szia. Szerintem probálkozz olyan lányoknal/fiúknál akiknek sötétbarna vagy vörös haja van és viszonylag nagyobb orra.(ez nem mindig igaz, de azért álltalában igen) Én is jó ötletnek tartom a zsinagógákat, de ha csak a hetedik kerületben sétálsz ott is nagyon sok zsidó él. Egy vallásos zsidót onnan is felismerhetsz, hogy földig érő hosszú szoknya van rajta, a férfit meg álltalában a kalapjáról. Remélem tudtam segíteni.
18/20 anonim válasza:
Ahogy elnézem, itt Gyakorin. Nagy eséllyel találsz itt olyat, ha már ilyen népszerű ez az oldal. Mellesleg én nem tudom mi az, hogy zsidó, csak azt, hogy minden ok nélkül utálják őket és hogy hitler (csak azért sem írom nagybetűvel a nevét) táborokba zárta őket - A történelemkönyvek szerint.
19/20 anonim válasza:
Miért szeretnél zsidókkal ismerkedni?
Egyébként nekem írhatsz privit, én az vagyok.
20/20 A kérdező kommentje:
Személyes ismerkedésre gondoltam. Barátkozás, ismerkedés céljából.
2015. nov. 10. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!