Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

Üdv :) igazából jópár hónapja állástalan vagyok, de most szeptemberben elkezdtem egy sulit amit aztán ottis hagytam mert nem éreztem jól magam.

Utána beadtam csomó helyre a cv-m, elkezdtem állásinterjúkra járni, de a válasz valahogy mindig a szokásos: majd értesitjük Önt. Aztán eltelik néhány nap majd jön az elutasitás. Többnyire olyan helyek ezek ahova elméletileg egy szakmunkás végzettséggel bárkit felvesznek mert borzasztóan nagy az emberhiány. Most igy elkezdtem magamon keresni, mi lehet a baj de valahogy sehogy sem jövök rá.

Nincs valakinek tippje?

2015. okt. 22. 07:01
 1/2 MGéza válasza:
Mondjuk hogy alapvetően nem nagyon szokták szeretni az olyan típusú embereket, akik hamar ráunnak a dolgokra, tehát ha állásinterjúkon még be is vallod az ilyen dolgokat hogy áh, nem volt kitartásom a sulihoz, akkor ne sok jóra számíts. Erre szokták mondani hogy "vándormadár", egy jó cég nem próbaidőre tervez.
2015. okt. 22. 08:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Persze, nem azt mondom, mert ezzel énis tisztában vagyok. :) de ááhhh csak nekem ilyen tök nehéz elhelyezkedni?
2015. okt. 22. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!