Hat Fiút megkérdeztem hogy szalagavatón táncolna e velem. Mindenki nemet mondott nekem, pedig nem vagyok csúnya lány. Jó az a kimondott mindenki álomnője sem. Mit tegyek?!
Külsőst is kérdeztem már, de az a gond, hogy akkor nagyon sok fiú barátom megsértődne, hogy miért nem őt kérdeztem meg.
Ez még nem is lenne olyan nagy probléma, mert aki ilyenen megsértődik..hát az magára vessen.
viszont én 158 cm magas vagyok. A barátaim viszont egytől egyig mindenki 185-188 cm fölött van és hülyén nézne ki a táncparketten ahogyan táncolunk mert annyira magassarkú cipőben már nem lehet táncolni.
És ezt ők is mondták, hogy szívesen táncolnának de ez az én nagy estém lenne, de hülyén mutatnánk és nem szeretnék nekem ezt elrontani.
Én már azon vagyok, hogy inkább ki is hagyom a a keringőt, mert annyira elment már a kedvem ettől az egésztől és a sok elutasítástól.
Nagyon megbánnám ha kihagyom?
Nem ezen múlik az életed kedves kérdező. Egyébként meg téged is kérdezhetnének a fiúk.
Nincs kedved egy képet mutatani magadról? Nincs olyan, hogy mindenki álomnője amúgy. És sok álomnő vagy nagyon mű vagy "rossz" ízlés kérdése is.
tudom hogy nem fog rajta az életem múlni, de rengeteken leszóltak, hogy ezzel egy vissza nem térő lehetőséget hagyok ki és megfogom bánni
Szalagavatód 1x van az életben, ha van rá lehetőséged, ne hagyd ki!
6-7cm-es magassarkú még szokásos tánc-cipő magasság, így 164-165cm magas leszel. Magasabb-ban tényleg nem lehet táncolni. Kicsit trükközöl még a hajaddal és máris 170cm, az meg már teljesen tuti.
Ne stresszelj azon, hogy magasak a srácok, attól még két lába van, két füle, haj a fején, tud mozogni, tehát ideális táncpartner. :)
Ne aggódd túl magad, találj egy alkalmas srácot, próbáld meg rábeszélni. Ne csodálkozz, ha elsőre nem tetszik neki, fiú, produkálni kell magát, bénának fogja magát érezni és ez ciki. Viszont csajozhat, ami menő, szóval csak a megfelelő érvek kellenek és menni fog! :)
Azta...Ha ezeknek a fiúknak nem a szemük rossz, akkor tuti, hogy az agyuk.
Bár lehet, hogy már foglaltak, ez pech.
Amúgy ne foglalkozz a magassággal. Nem vagy nagyon pici és egyáltalán nem mutatsz rosszul egy felhőkarcoló mellett sem.
Te most szórakozol.
Az ott a képen egy k***ott álomnő.
Amúgy mivel kedved van menni, ki ne hagyd! És egyáltalán nem néz ki "hülyén" ha magasságkülönbséggel vagytok párban.
Pláne hogy ez a szalagavató, azaz nemsoká' életben nem látod többé a nagyrészét, szóval te érezd jól magad, ők meg had egyék a kefét.
szerintem ne hagyd ki a táncot. kérdezz tovább.
viszont kicsit hosszabb szoknyát hordjál szerintem, már ha van benned valami tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!