Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igaz az elmélet, hogy a...

Igaz az elmélet, hogy a magyarság részbe japán és csángó roma ősöktől származik?

Figyelt kérdés

2015. okt. 15. 07:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
15%

"hogy történelemtanárok és ezzel tömik"

Ezt nem gondolod komolyan, hogy valaki ilyen ökörséget tanít iskolában? úgy vágnák ki az iskolából, mint hasas macskát szarni.

2015. okt. 15. 08:30
 12/36 anonim ***** válasza:
Hát nézd már meg a kérdező első kommentjét!
2015. okt. 15. 08:37
 13/36 anonim ***** válasza:
35%

'Egy történelem tanártól hallottam ezt az elméletet. Először kételkedtem benne, de miután mutatott néhány erre utaló bizonyítékot kezdek egyre inkább hinni neki.'

Engem az érdekelne, hol a szerezte a diplomáját ez a tanár és miféle könyvet használt?

2015. okt. 15. 08:44
 14/36 A kérdező kommentje:
A tanár aki ezt mondta nekem, régi jó ismerősöm, nem hinném, hogy hazudna és alapvetően jók a meglátásai általában. Talán így leírva kicsit abszurdnak tűnhet a történet, de állítása szerint még a Dalai láma is osztja ezen elméletet.
2015. okt. 15. 09:25
 15/36 anonim ***** válasza:
10%
re 12 "egy történelem tanár" - az nem azt jelenti, hogy az iskolában tanára, hanem csak azt, azt mondja magáról, (valójában OPNI szökevény).
2015. okt. 15. 09:26
 16/36 A kérdező kommentje:
Valódi tanárról van szó. Méghozzá gimnáziumban tanít.
2015. okt. 15. 09:28
 17/36 anonim ***** válasza:
28%
14kérdező: na jó, most már megjelent a Dalai Láma is. Nos ott voltam személyesen, amikor itt volt, és hasonló - bár nem ennyire idióta (Pilis szívcsakra stb)- kérdést tett fel valaki, mire ő könnyesre nevette magát. De egyébként meg nem érdekel, hogy te mit hiszel, hidd ezt, ha ez neked jó. Modik, a kérdést kéretik áttenni a humorba, vagy egyébbe.
2015. okt. 15. 09:30
 18/36 anonim ***** válasza:
30%

'Valódi tanárról van szó. Méghozzá gimnáziumban tanít.'

És nem röhögték még ki a kollégák ezért a bugyutaságért? :D

2015. okt. 15. 09:38
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
RÖviden: Ne igaz.
2015. okt. 15. 10:10
 20/36 anonim ***** válasza:
34%

Én mindössze kb. másfél éve gyakorizom, de ez azóta már legalább a 386. féle hajmeresztő badarság a magyarság eredetéről, amivel itt találkoztam.

"Valódi tanárról van szó. Méghozzá gimnáziumban tanít."

Persze-persze. Szerintem csak jól esik trollkodnod egy kicsit.

2015. okt. 15. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!