Lovasi András Kossuth-díjat kapott. Mit szólsz hozzá? Megérdemelte?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 16:21
1/13 anonim válasza:
Inkább ő kapja meg, mint a Nóutár Méjri... Végülis több, mint húsz éve normális, intelligens zenét csinál, a szövegei pedig elgondolkodtatóak.
3/13 anonim válasza:
megérdemelte. Gratulálok neki! ő írja a szövegeket, a zenéket is ők szerzik, és nincsennek agyon reklámozva, megcsinálva. több nemzedék hallgatja őket 0-50 ig
4/13 anonim válasza:
teljes mértékben megérdemelte. Ő az a zenész, akinek a zenéjét nem adják sokat a rádiók, soha nem reklámozza őt senki, mégis mindenki szereti. Jah és a zenéje valami zseniális.
5/13 anonim válasza:
Elgondolkodtatóak a szövegei? Hát lehet, mert én sokat gondolkozok, hogy melyikből tudnék kihámozni valami értelmet. Aztán lehet, hogy velem van a baj... Pedig nem vagyok hülye. :) hát egészségére, nekem kicsit furcsa, hogy Kossuth díjat kapott, de nem sajnálom tőle. :)
6/13 anonim válasza:
Én sem vettem eddig sok értelmét a zene szövegeinek. Remélem az átadáson nem lesz sziget fesztiválosan , lelakottan felöltözve.
7/13 anonim válasza:
18:26 Furcsa, hogy Ő kapta a Kossuth-díjat. A Csík zenekarral hallottad már zenélni és énekelni.. Középiskolás és egyetemi éveim alatt sokat jártam a koncertjeire. Sokszor volt lehetőségen velük beszélni.. Nagyon örülök, hogy Ő kapta és nem olyan zsédenyi féle, aki csak affektál...
8/13 anonim válasza:
Igen, hallottam már a Csík zenekarral. De ettől függetlenül nem jön be, szerintem fahangja van, és a Csík zenekaros produkciókat is inkabb a zenekar miatt tudom értékelni. Egyetemi éveik alatt szerintem sokan járnak Kispál koncertekre, mert szabadságérzést sugall az egész, amit csinálnak. Inkabb emiatt szerethetik sokan, legalábbis én így gondolom.
9/13 anonim válasza:
18:44 az előted író voltam. Ja és azért, mert tök jó fej ürge ő és a zenekarjai is.. Megmaradt annak az egyszerű pécsi srácnak, aki volt... Nemúgy mint pl.zsédenyi, lászló boldizsár, akik elég nagyképűek lettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!