Az normális, hogy a Telenor hajnali 4-kor küld sms-t, és felébredek rá?
Szerintem normalis, mivel a telod hangot adott ki es te nem aludtal olyan melyen, hogy ne halld meg. Igy felebredtel ra.
:DD
A Vodafone, T-Com és Blue is 02:00 és 04:00 esetleg hétköznap 10:00 és 02:00 közt küldi a szerződés módosítás és reklám sms-eit. Napközben amúgy is csak tovább nyomnád, az amúgy is leterhelt hálózatban küldött baromságukat.
Ha lehet, simán tiltani kell a telefonban a hangjelzést az adott számhoz.
1. Automata rendszerrel nem vitatkozunk.
2. Létezik némító funkció. Ha aludni akarunk.
Az összes válaszoló egy idióta bunkó.
Nekem is minden nap, hajnalban, percre pontosan ugyanakkor küldenek sms-t, hogy a mobilnet keretet túlléptem, és lassítják.
Ha túllépem a keretet, egyből jön az sms már hajnalban, és mindaddig, amig le nem telik a fentmaradó időszak a nullázásig, és igen, k* idegesítő.
Teljesen igazad van abban, hogy nem az a megoldás, hogyd némítsam le a telefonom.
Majd ha a gyermeketek bajban van egy éjszakali bulizás után, és nem tud elérni titeket, akkor megértitek mennyire idiótaságokat kommenteltetek ide..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!