Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kb 2 hete vettem egy Telenor...

Kb 2 hete vettem egy Telenor One Touch készüléket és ki vagyok akadva mert nagyon ergya az aksija. Ha nem használom max 1.5-2 napot bír, ha normálisan használom ( zenehallgatás, wifi, játékok) akkor max 15 óra. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

2012. máj. 22. 21:54
 1/9 SlipMan ***** válasza:
Sajnos normális..minden új okostelefon max ennyit bír ki:)
2012. máj. 22. 21:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért nézzél utána, hogy "amikor nem használod" a telcsit, mi minden van bekapcsolva. Pl: netes dolgok, pontos idő, képernyő-megvilágítás ideje, erőssége, akármi.
2012. máj. 22. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
wifi, Bluetooth beállítások.
2012. máj. 22. 23:02
 4/9 bp1985 ***** válasza:
Teljesen normális. Nem értem, miért várja el mindenki egy okostelefontól, hogy 1 hétig menjen, mint egy 5110-s nokia anno.
2012. máj. 22. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Tudod, azért van a dolognak reális alapja is. Hozzá nem értő ember azt látja, hogy az atomórával szinkronizált faliórába az elem 2-3 évig elmegy. Gondolja, ha ott lehet, akkor itt miért nem? Mert okos telefon? Na és aztán. A zseblámpában meg ugyanaz az elem jó ha 4 órát kibír, pedig nem is csinál semmit, meg nem is okos.
2012. máj. 24. 03:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Majdnem minden okostelefont naponta kell tölteni, pedig elég erős akksik vannak bennük! de egy sima telót is le lehet meriteni néhány óra játékkal vagy beszélgetéssel
2012. máj. 25. 08:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Az okostelefon sajnos csak ennyit bír. Ezért is ódzkodom tőle.
2012. máj. 25. 10:13
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem aktiv hasznalattal zene,net,facebook,jatek reggel 7tol este 8ig minden esetben kibirja

telenor onetouch android v2.3.4

2012. máj. 28. 12:55
 9/9 anonim válasza:
Azért van mert rosszul sikerült a 2.3.4-es rendszer frissítsétek One Touch Upgrade-el [link] ez már javított szoftvert telepíti.
2012. júl. 30. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!