A katolikus lányok mennyire vannak felvilágosítva szexuális téren?
Sajnos szembesülnöm kellett a legrosszabbal: a katolikus lányok közül egy csomóan bűnnek tekintik a szexet. Ráadásul még azok is, akikről nem is gondolná az ember.
De fel is vannak világosítva e téren, vagy csak mondják, hogy bűn?? Tudják egyáltalán, hogy mi a védekezés, örömszerzés stb?
Nem csak azok nem szexelnek fűvel-fával, akik bűnnek tekintik vallásuknál/neveltetésüknél fogva a szexet.
El sem tudod képzelni, hogy pl. ahhoz nekik érzelemre van szükségük?
Eszerint nincsenek normálisan felvilágosítva.
Bár... láttam én már csodákat. Bűnnek tekinti, de elég ügyes.
Csak az a baj, hogy hosszabb távon ez nem működik. Mérgezi a kapcsolatot és az illető lelkét is.
A helyedben én nem erőltetném, hogy vallásos legyen a párom.
Mit kell felvilágosítani, komolyan? Ha egy fiú vagy lány eléri azt a kort, jóformán ösztönből tudni fogja mit és hova kell tenni.
Ez a felvilágosítás tipikus 20. és 21. századi szöveg, nem több.
Az, hogy a vallás miatt lefojtja magában a vágyat az egy dolog, nem azzal egyenlő, hogy nem tudja mit és merre kell csinálni.
" jóformán ösztönből tudni fogja mit és hova kell tenni. "
NEM IGAZ!
Már a majmok se tudják!
Állatkertben felvilágosító filmet kellett nekik vetíteni, mert nem jöttek rá, hogy mit kell tenni.
Ráadásul embernél azért elvárnánk valami kultúrát is... hogy ne durván nyomja be, hogy ne fél percig tartson, stb.
Meg talán előtte legyen csók is.
Ezt meg ugye tanítani kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!