Gothok! Milyen a szobátok?
Sajnos az öcsémmel vagyok egy szobában, szóval túl sok lehetőségem nincs, mindig rendetlenség van - a fiúk már csak ilyenek... de ha lenne saját szobám, kerítenék pár kovácsoltvas gyertyatartót, dísztárgyat, a függöny meg biztosan organzából lenne :) A posztereket nem szeretem.
Á, csak álmodozhatok róla egyelőre :)
L19, goth
Átlagos, de egy-két aprósággal vittem bele olyat, ami tetszik. Pl falon van egy tükrös mécsestartó, fekete anyagokkal kidíszítettem egy nagy tükröt, van 2 szép fekete gyertya tartóm, benne nagy vörös gyertyával, vörös pléd az ágyon, fekete díszpárnák. :)
Ez már nem gothos, de tele van a szobám delfines figurákkal, mert megőrülök értük. :)
20/L
ui: és a tiéd? :)
Hm,szép lehet a szobád:) (amúgy azért írtam ki a kérdést hogy ötletet merítsek,van egy kis zsebpénzem,alkotókedvem meg naaaaagy szobám:)
Az én szobám legfőképp túlzsúfolt,mert mindenki ide rak be mindent ami máshol nem fér el (van 3 ágy,két asztal,egy szekrénysor,egy plusz szekrény:S)
Ettől függetlenül igyekszem a saját stílusomra alakítgatni.
Van egy fehér fémvázú polcom amin lyukak vannak,azokban tartom az ékszereimet:D A legfelső polcom dugig van gyertyákkal,nagyon szeretem őket. A második polcon vannak a privát könyveim,amiket én vettem/kaptam/elkunyeráltam (:))
A többi polcon semmi extra,van egy mandalanaptáram meg kézzel díszített gyertyatartóim. A falamon van egy arany-fekete-bordó macska maszk,több éves,de azért még szép (olyan velencei stílusú,én csináltam).
A falam képekkel,a gépasztalom kacatokkal van teli például
,gyertya,üveg ékszertartó-tálacska (ami igazából valami olajmécsestartó volt),sólámpa.
Az ágyamra azt mondják győzikés,pedig nekem tigriscsíkos a lepedőm,nem is zebra. Díszpárnám nekem is van,igaz csak egy,de ahhoz sok emlék fűződik,fekete alapon egy szívet körülszorító kobra van rajta.
Amit igazán szeretek az az ágyammal szemben lévő szekrénysor,teli könyvvel:) és az ajtómon lévő indiai nemezelefántos-csengős dísz.
Azt hiszem az én szobám nem "gothos" de azért van olyan fura mint én:)
15/L
Sajnos nincs pénzem, hogy kedvem szerint rendezzem be, így nem nagyon foglalkozok a szobámmal. De ez nem zavar, úgy vagyok vele, "az igazi művész lelkében tartja otthonát" :) Inkább könyvekre, ruhákra, koncertekre költök, és lakberendezésre nem marad. A bútoraim olyanok, amilyenek, átlagos szocreál panelbútorok, most hogy néznének ki ide gyertyatartók meg hasonlók? Ennek ellenére azért van kettő :P Falon képek, és a régi művészeti estjeink plakátjai (rajzokkal), néhány fotó, a vállfákra halmozott kint levő ruháim, hosszú szoknyák, fűzők, stb. szerintem egyértelműsítik goth mivoltomat, ha már maga a szoba nem annyira :D és régebben Anyukám vett nekem fekete bársony függönyt (jó fej, ugye? ;) ) na az elég stílszerű.
29/N
néhány victoria frances meg bandás poszter..gyertyatartók meg egy hatalmas gyönyörű festett téli erdő (anno nagyanyámtól örököltem, de meseszép)
15/F
Nem szeretem a túlzott felhajtást, szóval a falak fehérek, mélybarna laminált padló, egyszerű fekete vászon sötéttítő függöny. Pár egyszerű teamécses egy nagy méretű lapostányéron, sok könyv.
A falakon pár régi, vintage horrorfilmes poszter és fekete fehér fotók a 20as évekből (egy pici régiségboltban találtam őket olcsón). Az ágyam jó nagy, szürke ágyterítő, sok párna. Csináltam fölé baldachint egy pókháló szerű necc anyagból.
Szeretem a virágokat, van 5 db cserepes vajszínű minirózsám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!