Mit jelent a k betu?
Figyelt kérdés
A suliban de mashol is van olyan mostanaban legtobbszor hogy a fiuk azt mondjak hogy: "k" es csak en vagyok ilyen hulye hogy nem ertem? Ennek van valami jelentese? Vagy esetleg valami roviditese lenne? Segitsetek es nem olyanra vagyok kivancsi hogy kilo meg smile hangulatjal valaki segotsen koszike2015. szept. 23. 15:18
1/13 anonim válasza:
k vagyis kemény bárki megmondja..
2/13 anonim válasza:
A rin.gyó és a rib.anc, szebben a prostituált szinonímájának első betűje.
Már az én gyerekkoromban is így használták.
3/13 anonim válasza:
akkor már nevezzük nevén a gyereket k=k*rv@
4/13 anonim válasza:
Valóban,a qurvát is jelentheti,valamint manapság az 'oké' rövidítésére is használják.
5/13 A kérdező kommentje:
Koszonom, de akkor mire celozgathatnak?
2015. szept. 23. 15:47
7/13 anonim válasza:
most komolyan ilyen értetlen vagy?
8/13 anonim válasza:
szövegkörnyezetből csak kiderül :P
9/13 anonim válasza:
Felénk a "kösz" (köszi, köszönöm) rövidítése is. Mondjuk nehéz feladat elé állítják ezzel a jövő fiatalságát, kíváncsi leszek, ők ezt majd hogyan rövidítik még tovább.
10/13 anonim válasza:
Ha azt mondják, hogy "ez a csaj egy ká", akkor az sem okét, sem köszönömöt nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!