Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valami szuper ötlet rá?...

Valami szuper ötlet rá? Esetleg van már ilyen?

Figyelt kérdés
Asztalkát szeretnék csinálni, ahol kreatívkodom... felállítani egy akkora asztalt nem nagyon tudok hova, ugyanis kicsi a lakásunk. (1 szobás) Van egy szabad sarok, ahova esetleg meglehetne valahogy oldani. Abban a sarokban van egy nagyobb radiátor az ablak alatt, külföldi filmekben láttam, hogy vannak praktikus ötletek a radiátor elrejtésére/felhasználására. Gondoltam, hogy lehetne csinálni oda egy lehajthatós asztalkát.. ami el is fedi a radiátor napközben, így helyet nem foglal el, viszont így fiókok kilőve.. vagy valami vagányabb fix asztalt, ami mondjuk egyben fésülködő asztal is, így tudna a szoba dísze lenni. Ötletek? Képötletek?
2015. szept. 17. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:

A lehajtható asztal jó ötlet, nekünk is van. De nem radiátorra, főleg nem fűtési szezonban.

Olyant is láttam (filmen) hogy az ágy volt a falhoz fölhajtható, és arról volt nappal lehajtható az asztallap.

2015. szept. 17. 23:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen? Olyan ágyat tervezünk!
2015. szept. 18. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, neked egy munkafelület kell, de helyed nincs. Én egy notebook-álványt javasolnék.

[link]

2015. szept. 18. 02:47
 4/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Próbáltam keresni valami hasonlót a YT-n de még nem találtam. Azt az ágyat régen egy lakberendezős műsorban láttam.

Egy faltól-falig, padlótól-plafonig beépített, szokásos szekrénysor volt, szekrényekkel, fiókokkal, polcokkal, vitrinnel. Ennek a középső eleme volt a lehajtható franciaágy, ami ha föl volt hajtva, az asztal pedig le, akkor úgy nézett ki, mint a szekrényajtók. Összességében nagyon klassz volt.

2015. szept. 18. 09:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Biztos szuper lehetett, azért kell akkora, hogy egy nagy rajzlap is kényelmesen elférjen róla. Vagy van még az a variáció, hogy csak simán egy összecsukható asztalkát veszek és mindig felállítom. Bár jó lenne egy klassz, oldalfiókos kis asztal. Mindenesetre még várok ötleteket! Köszönöm!
2015. szept. 18. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!