A pécsi 25 emeletes magasháznak van valami rémtörténete/legendája?
Figyelt kérdés
2015. szept. 16. 16:04
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem én normálisan kérdeztem, akkor neked miért kell így válaszolni? Ezzel nem vagy nagyobb ember. Ja és köszönöm de valami konkrét linket szeretnék ami tényleg legendás nem olyat, hogy mikor épült és hogy minden évben tervezik a bontását.
2015. szept. 16. 16:27
3/3 anonim válasza:
Maga az egész sztori egy rémtörténet. Vitatható volt már eleve a megépítése; majd vitatható volt a kilakoltatása és életveszélyessé nyilvánítása; és után vitatható volt, hogy többször is eladta az önkormányzat úgy, hogy nem történt vele semmi és ismét vissza kellett vásárolni.
Ezt leszámítva kísértet-sztorikról meg ilyesmiről nem hallottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!