Lányok akik esetleg a menekülttáborok környékén élnek mit láttok jó képűek az arab srácok?
Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 15:49
1/15 anonim válasza:
Tudod abban a térségben (hiába keresztények) vannak bizonyos tradicionális felfogások egy esetleges arab férfi-nem arab nő kapcsolatra vonatkozóan.
Ajánlom figyelmedbe a Lányom nélkül soha című filmet.
De ha jól tudom Frei Tamás is foglalkozott a témával olyan 20 éve.
2/15 anonim válasza:
Látom könnyen elvesztheted a fejed.
3/15 anonim válasza:
A hagyományt betartó cigányoknál is van rangsor , ha az vagy nem okoz meglepetést a bánás mód, ha nem okozni fog . Két bosnyák csaj beállt allahot szolgálni közéjük , Sabrina Selimovic az egyik , olvass utána mi történt velük .
4/15 anonim válasza:
Araboknál az normális ha egy férfi több nőt összeszed, viszont ha egy nőt látják hogy megkurvul, akkor levágják a fejét.
5/15 A kérdező kommentje:
Tisztában vok a muszlim világgal.amugy ez függ attól h honnan jönnek.pl Dubajban abszolut normálisan müködik ez a dolog.nem nyomják el a nőket.egyébként csodálkozom Europán h már mennyire elfelejtette h anno hasonlóan viselkedtek a nőkkel.vasbugyi.gardedam meg hasonlók.csak ezt már kinőttük...majd ők is ki fogják.én pusztán azt kérdeztem h helyesek e vagy milyen a felhozatal.egyébként meg a magyar pasik se sokkal jobbak.ahogy amilyen bunkón tustok viselkedni meg a nulla romantika a legtöbbetektől....hát lehet ti emberi jogok terén jobbak vagytok de viselkedésetekben őven van kivetnivaló...
2015. szept. 12. 16:15
6/15 anonim válasza:
A kérdés nem arra vonatkozott milyen eltérések vagy rokon vonások vannak a nemzetek között . Jelen helyzet szerint te mész oda önként , egy idegenhez , ez szolgai magatartás . Azt se tudod milyen eü helyzetben van . Teherbe is ejthet akár . Dubai egy másik véglet , ott se éltél éveken át hogy átlásd az egészet . Olvasni is lehet minden félét az nem jelenti hogy az általános valóság . A romantika a legtöbbször ti elvárásotok és bedőltök hízelgő szavaknak , ez csak a szex előfutára . Itt egyenrangú lehetsz , jogaid is vannak magától értetődik a szabadság . A fantázia és a net világa csapdába is ejthet .
7/15 A kérdező kommentje:
na jó ide tényleg nem képes senki értelmes választ írni????csak megmagyarázni, hogy így meg úgy ne kezdjek velük...???ki mondta, hogy akarok kezdeni? azt kérdeztem, hogy helyesek e az arab menekült srácok vagy sem???összességében....banyek ezt ilyen nehéz megválaszolni normálisan???na jól van ám....hogy néznek ki ez érdekel...nem a házassági dolgok meg a többi, hogy milyenek. helyesek nem helyesek ennyi....bki
2015. szept. 12. 18:03
8/15 anonim válasza:
Láttam már közöttük jó néhány kifejezetten szép fiút, akik így meg fognak maradni az emlékemben, kár, hogy továbbálltak. És a hazarák között is akadt mindig egy-egy helyesebb fiúcska, na persze én szeretem a mongol arcvonásokat.
Azért a többségük nem valami jóképű, sőt, meg hát ugye eléggé leromlott állapotban vannak.
9/15 A kérdező kommentje:
na végre utolsó köszi:)
2015. szept. 12. 18:47
10/15 anonim válasza:
Persze, a gazdag Szaúd Arábia, meg Dubaj, nem mind arany ami fénylik, ott is gyakoriak a kivégzések, főleg ha egy nő tesz rossz fát a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!