Kik azok az külföldiek a Keletinél?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jó ideje jártam utoljára a Keleti pályaudvarnál, még jócskán a 4. metró megnyitása előtt, most a hétvégén, viszont a belváros felől mentem az Aréna plázához és rengeteg külföldi(arab kinézetű) feküdt/ült ott pokrócokon. Nappal nyilván nem lepődöm meg, hiszen mindenféle ember megfordul arrafelé, csak hát jócskán éjjel felé járt az óra, így nem hiszem, hogy a vonatra vártak volna. Ne értsetek félre, nem kenyerem a xenofóbia, csupán érdekel, honnan pottyantak oda azok az emberek és mit csinálnak ott.2015. júl. 21. 06:41
1/8 anonim válasza:
Bevándorlók.És semmit nem csinálnak,ha jól viselkedsz.A te adódból élnek.
2/8 anonim válasza:
Menekültek, várják a vonatot Németország felé vagy valamelyik magyarországi menekülttáborba.
Vagy turisták :)
3/8 anonim válasza:
NEM bevándorlók, hanem menekültek!
5/8 anonim válasza:
Bevándorlók. Lehet látni dagadt, alacsony, görbeorrú bőrkabátos arabokat is a környéken, azok ott élnek, kereskednek illegális dolgokkal, lopott áruval... a többiről nincs infóm.
6/8 anonim válasza:
Bevándorlók. Ott veszik el éppen a munkád!
7/8 anonim válasza:
Azok sztem pakisztániak.
Legalábbis a Nyugatinál azok vannak ott.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen kicsit szétnéztem a neten, és már világossá vált a dolog. Viszont valamit még mindig nem értek, ha illegális bevándorlókról van szó, akkor a rendőrök miért nem szedik össze őket? Vagy ha már sikerült bejutniuk az országba, akkor szabadon mehetnek ahová csak kedvük szottyan? Ezt azért is tartom furának, mivel jómagam, felvidéki magyarként évekkel ezelőtt szerencsétlenségemre pont akkor igazoltattak, amikor iratok nélkül ugrottam le a boltba. A rendőröket nem érdekelte, hogy pár száz méterre vannak az irataim, csak menjünk el értük, egyből bevittek az őrszobára, majd órákon keresztül benntartottak, míg szlovákiából neten keresztül megérkezett a nyugta, hogy valóban az vagyok, akinek állítom magam. Az volt az akkori diagnózis, hogy ilyenkor automatikusan 3. országbelinek számítok(nem EU-beli), hiába beszélek magyarul és még csak a bőröm sem sötétebb az átlagnál. Ja, és ha már bevittek, jól meg is büntettek 30ezer forintra :/
2015. júl. 21. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!