Ez a kérdés az örökös elégedetlenkedőknek szól. Vélemények?
Azért, mert akinek az értelmi szintje nem ér el addig, hogy önállóan használja a google-t, hogy megoldja a saját problémáját, az mit csinál a való életben, ha meg kell valamit oldalni? Szalad anyuhoz-apuhoz vagy mi? Mert ez azért már mutat valamit.
Plusz én már sírógörcsöt tudok kapni azoktól a sok, ostoba, sekélyes 14-15-16 évesektől, akikbe annyi igény szorult a műveltség iránt, mint egy hanygaköpet és naponta rinyálnak, hogy jajj hol van ennek meg annak az olvasónaplója, az elemzése, a tartalma? És nem képesek gondolkodni és kigooglezni maguknak. Ez már szánalmas. Tudod már se főiskolán, se a munkahelyen nem fogja fogni senki a kezüket, hogy jaj szegényke, ezt így csináld, azt úgy csináld. A nem önálló ember magától gyakorlatilag életképtelen, igenis valamilyen szinten legyen mindenki önálló!
Most nézd meg a kérdéseket, aztán tedd fel újra a kérdést.
Vegyük ezt pl: Hol van kisállat kereskedés Székesfehérváron? Google 10 mp alatt kiadná a keresést. Vagy pl a kérdés, hogy mit jelent a kapcsolat nélküli munka? Ugyanaz a helyzet. Szóval ők miért nem képesek használni a Google-t, ahelyett, hogy elveszik a helyet olyan kérdésektől, amire tényleg csak itt lehetne választ adni? Jönne egy normális kérdés, de mellette jön még 20 olyan, hogy "hol lehet óvszert venni?", vagy "mi az az internet?", ezzel lenyomva a normális kérdést.
Szóval aki lusta, az megérdemli, hogy arcon nyomják egy "Google a barátod!" kijelentéssel.
Most ezzel azt akarjátok mondani, hogy nincs is szükség erre az oldalra?!
Aki ráér, itt kérdez...
Pl
Petőfi Sándorról mindent?
kérdés
sokkal egyszerűbb lenne google ban és wikipédia az első találat
14.44essel teljesen egyetértek. Nagyon dühítő, mikor a rendes, tényleg problémás kérdéseket olyanok nyomják le, kb. 10perc alatt, amik lexikális kérdések, a googleban meg lehetne találni fél perc alatt.
Nekem is volt már olyan, hogy kiírtam egy kérdést, és pár perc múlva már nem is látszott, az ilyen "felesleges" kérdésektől. Ennél már csak az rosszabb, mikor olyan kérdések tüntetik el, hogy "Mekkora a bolhafsza? XD (ezt csak poénból írtam ki)" és hasonló társaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!